Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 06 липня 2021, 22:33
1730
0

Мотор – Веспрем. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Запоріжці завершують свої виступи в Лізі чемпіонів

| Оновлено 06 липня 2021, 22:33
1730
0
Мотор – Веспрем. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
ГК Мотор

Поєдинок «Мотор» - «Веспрем» відбудеться у суботу, 29 лютого, в Запоріжжі. Початок поединку в ПС «Юність» о 18.30. В прямому ефірі матч покаже телеканал «Xsport».   

Матч проти чемпіонів Угорщини стане останнім для «Мотора» в нинішньому розіграші найсильнішого клубного турніру Європи. Запоріжці ще в минулих іграх втратили всі шанси на вихід з групи, а тринадцятий тур перекреслив всі можливості піднятися з останнього місця. На перший погляд гра проти угорців нічого не вирішує, але, при детальному розгляді, поєдинок проти «Веспрема» матиме досить цікаве підгрунтя.

По-перше, гра проти чемпіонів Угорщини стане дебютом на тренерському містку «Мотора» для Гінтараса Савукінаса. Спочатку литовський фахівець повинен був очолити запорожців після закінчення нинішнього сезону, але керівництво «Мотора» вирішило прискорити події і прибалтійський тренер вже в грі проти «Веспрема» керуватиме командою. Судячи з усього, керівництво українського чемпіона вирішило не ставити хрест на сезоні, а поборотися за успішний результат в СЕХА-Лізі, адже чемпіонат України «Мотор» без проблем здатен виграти і зі своїми нинішніми проблемами.

По-друге, перед очікуваною реформою єврокубків, яка вступить в силу з наступного сезону, «Мотор» втрачає один зі своїх головних козирів - успішний виступ в Лізі чемпіонів. Так, за спиною залишаються непогані минулі сезони, але, як влучно помічено, в розмові завжди запам'ятовується остання фраза, а ось нинішню Лігу чемпіонів «Мотор» провів невдало. Потенційна перемога над «Веспремом» повинна стати в один ряд з нічийним результатом в гостьовому матчі проти «Кіля» і показати босам європейського гандболу, що український чемпіон залишається командою найвищого рівня і гідний місця в наступному розіграші Ліги чемпіонів зі скороченою кількістю учасників.

Перед нинішнім поєдинком «Мотор» і «Веспрем» знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці. Запоріжці вже вище останнього місця не піднімуться, в свою чергу і «Веспрем» незалежно від результату поєдинку з «Мотором» не змінить свою другу позицію.

Ліга чемпіонів. Група В

1. «Кіль» (Німеччина) - 20 очок

2. «Веспрем» (Угорщина) - 18

3. «Віве Кельце» (Польща) - 16

4. «Монпельє» (Франція) - 15

5. «Порту» (Португалія) - 12

6. «Вардар» (Північна Македонія) - 11

7. «БГК ім.Мешкова» (Білорусь) - 8

8. «Мотор» (Україна) – 4

У нинішньому сезоні команди вже зустрічалися між собою в першому турі Ліги чемпіонів. Матч в Веспремі завершився дуже впевненою перемогою господарів - 40:28. У запоріжців в тому матчі найрезультативнішими стали Айденас Малашинскас і Борис Пуховський, які закинули у ворота угорського клубу по шість м'ячів, а в складі угорців відзначилися праві крайні - словенець Драган Гайіч і норвежець Кент Робін Тоннесен, на рахунку яких також по шість голів.

Матч проти «Веспрема» одночасно і закриває сторінку в історії запорізького клубу під назвою «Ліга чемпіонів 2019/20», і в той же час стане початком чергового етапу в розвитку команди (прихід нового головного тренера). Хочеться побажати гравцям «Мотора» зробити успішним дебют новоспеченого наставника і домогтися перемоги над дуже сильним суперником, вона, в першу чергу, необхідна самим гандболістам запорізького клубу.

Прогноз Sport.ua: перемога «Мотора».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця Ла Ліги після Ель Класіко, перемоги Жирони та поразки Атлетіко
Футбол | 23 квітня 2024, 12:00 0
Таблиця Ла Ліги після Ель Класіко, перемоги Жирони та поразки Атлетіко

19–22 квітня відбулися матчі 32-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24

Клуб УПЛ, який грав з Динамо, відмовився від фінансової стимуляція Шахтаря
Футбол | 23 квітня 2024, 11:05 13
Клуб УПЛ, який грав з Динамо, відмовився від фінансової стимуляція Шахтаря

Нещодавно київський клуб розгромив «Полісся» з рахунком 3:0

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.