Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBC
| Оновлено 17 жовтня 2021, 16:28
8416
0

Майкі Гарсія – Джессі Варгас. Прогноз і анонс на бій

Цікавий вечір боксу пройде в ніч з 29 лютого на 1 березня в Техасі

| Оновлено 17 жовтня 2021, 16:28
8416
0
Майкі Гарсія – Джессі Варгас. Прогноз і анонс на бій
Twitter. Гарсія і Варгас

В ніч з 29 лютого на 1 березня в американському місті Фріско (штат Техас) відбудеться цікавий бій в напівсередній ваговій категорії, в якому зійдуться американці Майкі Гарсія (39–1, 30 KO) і Джессі Варгас (29–2–2, 11 KO ). На кону буде стояти пояс WBC Diamond. Трансляція запланована на телеканалі XSport. Орієнтовний початок поєдинку – о 06:00 ранку неділі за київським часом.

32-річний американець мексиканського походження Майкі Гарсія провів на профі-рингу 40 боїв і 39 виграв, причому 30 разів достроково. Очікуваного великого бою проти українця Василя Ломаченка свого часу не вийшло, Американець зробив різкий стрибок через дві категорії для зустрічі з Ерролом Спенсом в березні 2019 року. І програв, не зумівши увійти в історію.

Майкі в дивізіоні легкої ваги був реально крутий, його техніка вражала багатьох. Але в напівсередній категорії Спенса переграти було неймовірно складно з урахуванням габаритів. Компенсувати різницю в зрості та розмаху рук було Майкі не вдалося, і Еррол захистив свій титул. Гарсія хотів спробувати виграти титул вже в п'ятому за рахунком дивізіоні, і це могло стати приголомшливим досягненням. Але не стало, і Майкі цілий рік не виходив на ринг. Виявилося, що він вирішив залишитися в напівважкій вазі і ось, нарешті, повертається на ринг.

30-річний Джессі Варгас в профі-боксі провів 33 бої, в яких 29 разів перемагав, також було 2 нічиї та 2 поразки. Невдалими для нього стали поєдинки проти Тімоті Бредлі та Менні Пакьяо. У 2016 році Варгас володів поясом WBO, нокаутувавши Садама Алі з США. Але потім програв захист пояса самому Менні Пакьяо, вистоявши всі 12 раундів. Після того бою було дві нічиїх з Адрієном Бронером і Томасом Дюлорном, а також перемоги над Ароном Еррерою і Умберто Сото.

Цитати перед боєм

Майкі Гарсія: «Я тут, щоб зробити шоу. Я маю намір продемонструвати свої навички та заявити про себе в напівсередній вазі. Ми вибрали Варгаса, оскільки він дворазовий чемпіон світу з серйозною опозицією, високий і габаритний.

Він містить в собі все, від чого люди відмовляють мене, і я зроблю все можливе, щоб перемогти. Я очікую побачити Варгаса в кращій формі, щоб продемонструвати свої вміння, адже мені не потрібні прохідні бої. Джессі – воїн, і він змусить мене викластися по максимуму».

Джессі Варгас: «Я виразно відчуваю, що зараз перебуваю на піку своєї форми. Я відчуваю себе добре, у мене повно сил, плюс я дуже досвідчений. Я отримав купу знань за багато років виступів в рингу, і я думаю, що перебуваю в кращій точці своєї кар'єри завдяки всьому цьому досвіду. По-справжньому бійця створює тільки досвід. Іноді в великих боях його недолік може сильно на тебе вплинути, але це не в моєму випадку, – у мене все добре.

Кожен боєць хоче стати чемпіоном світу, і я вже зробив це двічі, але тепер я хочу стати чемпіоном втретє. Я завоював чемпіонство в 2016 році, і з Божою поміччю я знову стану чемпіоном в 2020.

Ми подаруємо фанатам то, чого вони хочуть побачити. Майкі – феноменальний боєць, а тому ми збираємося дати публіці відмінний бій, який має всі необхідні інгредієнти, щоб наблизиться по стилю до трилогії Баррери і Моралеса, так як ми готові піти на що завгодно заради перемоги. Це один з тих поєдинків, в якому я як ніколи зацікавлений, тому що він привертає до себе величезну увагу. Настав мій час сяяти!»

Церемонія зважування

Боксери успішно вклалися в ліміти ваговій категорії: Майкі Гарсія – 65.77 кг, Джессі Варгас – 66.67 кг.

Прогноз на бій  перемога Майкі Гарсії за очками.

Фаворит поєдинку, Майкі Гарсія, повинен забирати цей бій. Після невдачі з Ерролом Спенсом він напевно, тричі подумав, що робити далі. Можна було спуститися на дивізіон або навіть два нижче. Але Майкі залишився в напівважкій і вибрав собі в опоненти вкрай непростого, зубастого Джессі Варгаса. Тепер є шанс голосно заявити про себе, заодно завоювавши пояс WBC Diamond. А потім можуть пройти і переговори з Василем Ломаченком, якщо той вирішить всі завдання в легкій вазі і погодиться піднятися в наступну категорію.

 
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця Ла Ліги після Ель Класіко, перемоги Жирони та поразки Атлетіко
Футбол | 23 квітня 2024, 12:00 0
Таблиця Ла Ліги після Ель Класіко, перемоги Жирони та поразки Атлетіко

19–22 квітня відбулися матчі 32-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24

Промоутер Усика детально описав план українця на випадок відмови Ф'юрі
Бокс | 23 квітня 2024, 16:07 0
Промоутер Усика детально описав план українця на випадок відмови Ф'юрі

18 травня Олександр у будь-якому разі проведе чемпіонський поєдинок

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.