Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 25 лютого 2020, 13:54
11979
10

Вайлдер - про викинутий рушник: «Розчарований, у мене було ще 5 раундів»

Американець вважає, що у нього були шанси перемогти Ф'юрі

| Оновлено 25 лютого 2020, 13:54
11979
10
Вайлдер - про викинутий рушник: «Розчарований, у мене було ще 5 раундів»
ESPN. Тайсон Ф'юрі і Деонтей Вайлдер

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC Деонтей Вайлдер (42-1-1, 41 KO) виявився дуже незадоволений рішенням Марка Бреланд, асистента свого тренера, який викинув рушник в сьомому раунді бою проти Тайсона Ф'юрі (29-0-1, 21 KO). За словами американського боксера, Бреланд через це може покинути ряди його команди.
 
«Я розчарований Марком за той простий факт, що ми обговорювали цей момент багато разів.
 
У мені говорять не емоції, це моя принципова позиція. Ми говорили про цю ситуацію багато років до того, як це все ж сталося. Я, як воїн, як чемпіон, як лідер, хочу виходити в ринг і нести особисту відповідальність. Якщо я говорю про те, щоб виходжу в ринг і можу вбити там людини, то я розумію, що і сам можу опинитися в ролі жертви.
 
Тому я просив свою команду ніколи, незалежно від обставин, не кидати рушник, тому що я особливий. У мене ще залишалося п'ять раундів. Незалежно від того, як це виглядало з боку, я все ще був в строю.
 
Я розумію, що Марк намагався робити те, що вважав правильним, але це моє життя і моя кар'єра, і він повинен прийняти мої бажання», - сказав Вайлдер.

Нагадаємо, в ніч з 22 на 23 лютого в Лас-Вегасі британський боксер надважкої ваги Тайсон Ф'юрі знищив в реванші американця Деонтея Вайлдера і відібрав у нього чемпіонські пояси за версією WBC і The Ring. Американець двічі побував в нокдауні, а в сьомому раунді його кут викинув рушник.

 

 

Джерело Yahoo Sports
Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
denzellezned
Ти повинен йому дякую весь час казати, якби він не кинув рушника ти б жив на декілька років менше. Стоїть в кутку весь в крові, з вуха кров з рота кров, і отримує по пиці від 125кг здорованя, і каже що у нього було ще 5 раундів для чого 5 раундів, щоб здохнути?
Микола Унгурян
не викинув б він рушнк, то впав би в 8 чи 9 раунді.
Перевага Тайсона була абсолютною та незаперечною
сергей богданов
У Адониса Стивенсона спроси что бывает при тяжёлых последствиях
Александр Зуев
Он бы до конца того раунда бы не достоял, а не то что 5 раундов. Бля почему они вечно ищут оправдания...Гараздо проще сказать, что да этот раз я плохо боксировал. Вернусь сильнее.
Футбол в квадрате
Он все надеялся на свой удар! А откуда силы брать, что бы разрядить пушку? Так что все правильно ассистент сделал... Лучше ТКО, чем полный КО!
lenares85
После первого нокдауна он ходил как вяленый, силы удара его не хватило б , ну пошатался б еще пару раундов потом рухнул как груша, посмотрим если уволит человека то неправильно.
Vetal_Kr
Уайлдер з третього раунду ходити вже не міг без канатів . Попався на те що і Джошуа в першому поєдинку з Руісом ! Набрав вагу займу в м'язами , а організм просто не зміг забезпечити кислородом, тому що то не їхня вага !! Головне щоб Усик не пішов тим же шляхом з набором ваги
euro2012_za_2012euro
Ну, 5 раундов это же не 5 жизней!
andre_lui
Уставшым выглядел Уайлдер уже в начале боя. Речи логичные, по крайней мере к себе ие же требования, что и к другим. А Фьюри не мешало бы проверить на допинг.
DKTheBest2
Уайлдер мог все вопросы решить в первом бою. Надо было добивать Тайсона.
А на этот бой Уайлдер вышел как на продолжение первого боя + в два раза самоуверенней и плохо подготовленным.
Фьюри как раз наоборот. Подготовился отлично и все выполнил грамотно.