Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
1432
0

Айнарс БАГАТСКІС: «Я не прихильник зміни складу після виграного матчу»

У неділю збірна України в Запоріжжі зіграє проти Угорщини

Айнарс БАГАТСКІС: «Я не прихильник зміни складу після виграного матчу»
ФБУ. Айнарс Багатскіс

Головний тренер збірної України Айнарс Багатскіс прокоментував вибір гравців на матч відбіркового турніру Євробаскету-2021 проти команди Угорщини.

- По-перше, хочу зазначити, що для мене, як для тренера виграшна ситуація, коли я можу вибирати. Я дуже вдячний усім хлопцям, хто відгукнувся на виклик збірної, хто провів з нами перші збори у Києві. Залишити той самий склад, яким ми грали у Австрії, це було суто тренерське рішення. Я не прихильник того, щоб одразу після виграного матчу і хорошої гри, щось змінювати, якось намагатися порушити той стан справ, який є. Тим більше, що на нашу думку, саме такий склад гравців найкраще відповідає грі проти такого суперника, як Угорщина.

- А як самі хлопці відреагували на те, що вони не будуть у складі?
- Професійно. Вони нам дуже допомогли тренуючись із командою, своїм правильним робочим настроєм, навіть своєю присутністю. Яким би не був результат, вони теж зробили свій внесок. Я скажу більше, Слава Кравцов, один із стрижневих гравців команди протягом багатьох років, і він прийняв наше рішення і після цього він лишається важливим для нас і в чомусь моїм помічником. Для молодих хлопців, я впевнений ці дні разом із командою прекрасний шанс відчути атмосферу збірної, робочий ритм команди. Під час наступних вікон і у них, і у тих хто просто потрапив до розширеного списку, але не був викликаний на збори буде шанс проявити себе.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.