Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Dota 2
| Оновлено 18 лютого 2020, 20:25
3037
4

Ярослав NS КУЗНЄЦОВ: «Dota 2 – гра для страждань. У неї мазохісти грають»

Відомий в минулому кіберспортсмен розповів про популярність Dota 2

| Оновлено 18 лютого 2020, 20:25
3037
4
Ярослав NS КУЗНЄЦОВ: «Dota 2 – гра для страждань. У неї мазохісти грають»
Eyesports. Ярослав NS Кузнєцов

Аналітик RuHub Ярослав NS Кузнєцов заявив, що Dota 2 не є веселою грою, а також поміркував, чому гра втрачає популярність.

«Кругообіг гравців буде завжди. Гравці від тебе завжди будуть йти, кожен день йдуть 5 тисяч гравців, приходять інші 5 тисяч. Але завдання розробника довгограючого продукту і полягає в тому, щоб підтримувати онлайн. Ось від тебе йдуть гравці, а ти працюєш над тим, щоб інші приходили до тебе. Хтось йде в Fortnite, зате хтось із Overwatch приходить до тебе. Це твоє завдання.

Проблема в тому, що розробники Доти не працюють над тим, щоб нові гравці приходили в гру. Люди йдуть, а розробники не роблять нічого для того, щоб новий гравець прийшов. Природно вона буде втрачати аудиторію!

Дота - невесела гра. Вона не фанова. Наприклад, сидить гравець, грає в доту. Починається якийсь суперкласний івент, щоб в нього грати, не потрібно особливо вміти грати в доту. Припустимо, що зробили такий івент. У нього просто супервесело грати. І цей чувак сидить і думає: «Блін, весело. Покличу одного, удвох веселіше грати». І це теж може бустити онлайн. Якщо не нові, хоча б старі гравці підтягнуться пограти в щось нове. Івентів немає, грати в паті - не весело. Ця гра не для веселощів створена, вона створена для страждань. Ти заходиш і розумієш, що будеш зараз страждати в Доті. І ось ти заходиш і страждаєш. Багато людей, які люблять біль, мазохісти такі, вони продовжують в неї грати - я один з них. Ми всі продовжуємо, отримуємо цей біль, тягнемо його на своїх плечах, йдемо до успіху якогось», - сказав NS.

Раніше NS заявив, що рівень Dota 2 в СНД - жахливий.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALM
Давно уже известно: Дота - игра для задрота.
Тетяна Денисівна
Полностью согласна. Я когда начинала играть, постоянно были компендиумы, было интересно и весело. А сейчас раз в год интернешнл, с 2500лвлами, из которых реально пройти только 100 без доната. Валве делают не правильный упор на заработок, вместо игрового интереса.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил