Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 16 лютого 2020, 22:03
3049
3

Юрай САНІТРА: «Підручний потрібен мені для сінгл-міксту»

Наставник збірної України - про гонку переслідування на ЧС-2020

| Оновлено 16 лютого 2020, 22:03
3049
3
Юрай САНІТРА: «Підручний потрібен мені для сінгл-міксту»
biathlon.com.ua

Головний тренер чоловічої збірної України з біатлону Юрай Санітра поділився враженнями від гонки переслідування на чемпіонаті світу-2020 на Антхольці:

«Гонка пройшла не так, як планували. Не вистачило концентрації на вогневих рубежах. Артем Прима допустив 3 промахи, Сергій Семенов теж показав не свою стрільбу.

По Дімі Підручному розчарований не так стрільбою, як проблемами, які виникли зі спиною. Потрібно буде це вирішувати, Діма мені ще потрібен для естафет.

Ногами непогано пройшли - Прима десь 1:19 програв, Семенов - 1:20. Антон сьогодні біг більше як на тренуванні, з огляду на його стартову позицію. Хотіли повторити результат минулого року - не вийшло. Будемо далі працювати.

Завтра у нас день відпочинку, 18-го тренування. Уже зараз говорю, що Підручний точно пропустить індивідуальну гонку. Логічно, якщо побіжать Прима, Ткаленко, Семенов і четвертого ще додамо.

Діма мені потрібен для сінгл-міксту. Сподіваюся, жіночий тренер подумає і виставить Меркушину на цю гонку. Адже в цій дисципліні у нас є шанс на медаль».

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
alekos59
Шансы все сдохли, неужели не понятно??? Нету ни желания ни интереса у спортсменов, одни жалобы на плохое самочувствие. А у меня нету желания смотреть на потуги сдувшихся мочевых пузырей.