Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НБА
| Оновлено 15 лютого 2020, 08:48
5564
3

Михайлюк зі збірною світу програв команді США в матчі висхідних зірок

Українець провів на паркеті 16 хвилин і набрав 6 очок

| Оновлено 15 лютого 2020, 08:48
5564
3
Михайлюк зі збірною світу програв команді США в матчі висхідних зірок
Детройт Пістонс. Святослав Михайлюк

В рамках вік-енду всіх зірок НБА-2020 в Чикаго відбувся Матч висхідних зірок, в якому взяв участь українець Святослав Михайлюк.

Поєдинок завершився з рахунком 151:131 на користь збірної США. Михайлюк, який представляв збірну світу, провів на паркеті 16 хвилин і набрав 6 очок.

Склад збірної США: Майлз Бріджес (Шарлотт), Венделл Картер (Чікаго), Девонте Грем (Шарлотт), Тайлер Хірро (Майамі), Джарен Джексон (Мемфіс), Джа Морент (Мемфіс), Кендрік Нанн (Майамі), Ерік Паскалл (Голден Стейт), Пі Джей Вашингтон (Шарлотт), Зайон Вільямсон (Новий Орлеан), Трей Янг (Атланта).

Склад збірної світу: Нікейл Александер-Вокер (Новий Орлеан), Деандре Ейтон (Фінікс), Ар Джей Барретт (Нью-Йорк), Брендон Кларк (Мемфіс), Лука Дончіч (Даллас), Шей Гілджес-Александр (Оклахома), Руї Хачімура (Вашингтон), Святослав Михайлюк (Детройт), Джош Окогі (Міннесота), Моріц Вагнер (Вашингтон).

Дивіться також: Фотосесія Святослава Михайлюка перед матчем висхідних зірок НБА

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
RoNIkyo
Молодець. Радуэ, що його помітили
vital
Дивився матч у прямому ефірі. Жаль звісно що Святослав травмувався нещодавно, через що пропустив майже 2 тижні. До цієї гри Михайлюк лише встиг зіграти крайню гру в НБА і зі зрозумілих причин тут важко було розраховувати побачити його в хорошій ігровій формі. В результаті 2 точних кидки з 11 спроб це звісно погано за відсотком влучання (передостанній результат у складі двох команд), при тому що в таких іграх у захисті фактично ніхто не грає і кидки виконуються майже без опору. Але сам факт виклику має позитивно вплинути на подальшу гру українця в НБА. Успіхів Сві, ну і головне щоб травми не заважали кар'єрі.
Barsa2019
Красавчик, так держать, Сви!