Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 08 грудня 2020, 19:09
9995
9

Фуркад заявив, що у легендарної російської біатлоністки старечий маразм

У Мартена і Анфіси Резцової назріває конфлікт

| Оновлено 08 грудня 2020, 19:09
9995
9
Фуркад заявив, що у легендарної російської біатлоністки старечий маразм
Le Parisien. Мартен Фуркад

Триразова олімпійська чемпіонка Анфіса Резцова вважає, що російських біатлоністів несправедливо постійно ловлять на допінгу. Сама Резцова свого часу також була дискваліфікована через виявлення допінг-офіцерами заборонених препаратів у крові.

На думку 55-річної росіянки, біатлоністи з інших країн також застосовують медичні препарати, але ретельно це приховують.

«Мартен Фуркад - великий спортсмен, величезний талант, але все одно якусь медичну підтримку отримує. Те ж саме - норвежці», - сказала Резцова в інтерв'ю «Радянському спорту».

Сам Фуркад жорстко відреагував на слова Резцової: «Сподіваюся, не у всіх колишніх спортсменів старечий маразм. У неї він є», - прокоментував Мартен новину в своєму Twitter.

 

 

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VVV
Мордорці навіть повірити не можуть у те, що високі результати, виявляється, можна показувати і без допінгу.. Суть усієї тої країни - це лише корупція,брехня, фальш, лицемірство і злочини
coba777
Я так і знав, що Фуркад прохунтівський фашист. На святе посягнув.
Саша Зардунов
Россияне не могут понять одно, что в России, а возможно и в Китае, допинг применяется на государственном уровне. За это и карают Россию. В СССР и ГДР допинг заставляли применять насильно. Иначе в сборную не возьмут
zac1310
Насколько я понимаю, в спорте официально используются медпрепараты, которые не запрещены, и допингом не считаются, кроме того, медпрепараты, которые запрещены, но с разрешения ВАДА (медицинские показания). Ну и конечно запрещенные препараты скрытно, пытаясь их маскировать под что-то (иногда выходит, иногда нет)
Поэтому тема допинга в спорте слишком мутна, запутана и непонятна, что бы что-то с уверенностью утверждать. Очень многое замалчивается и не договаривается...
justhateme
Ну, немного от правды есть, новержцы все как один астматики. Понятно что жто для облегчения дыхания при беге. А бабуля просто лает в надежду получить квартиру за это.
Василий Будник
Правда посередине.