Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

S1mple задоволений новачком Natus Vincere

Лідер NAVI похвалив Perfecto

S1mple задоволений новачком Natus Vincere
HLTV. Олександр s1mple Костилєв

Олександр s1mple Костилєв розповів про гру з новачком команди Іллею Perfecto Залуцьким.

«Спочатку ми тестували інших гравців, яких не вдалося купити. А в кінцевому підсумку був вибір серед двох-трьох, може, чотирьох, з якими ми грали пракки. І з Perfecto, особисто за себе скажу, сподобалося грати більше. І свою думку я написав Андрію [B1ad3]. В кінцевому підсумку останнє рішення за Андрієм, за організацією, за командою.

Я думаю, що команда завжди думала про те, що я буду снайпером. Андрій ще питав, чи хочу я ним бути. Все-таки йому було важливо почути і мою думку. І я сказав, що був би не проти, якщо тільки немає хорошого, кращого снайпера, якому можна віддати цю гвинтівку.

В результаті з усіх гравців були тільки райфлери, і я тестив свою позицію - снайпера. Тому у нас вийшло з Perfecto - якось знайшли свою гру, по комунікації навіть було добре. Коли дізналися, що у нас буде Perfecto, потренувалися з ним близько трьох-чотирьох днів. Просто побігали по карті, розповіли про його ролі. <...> Він більш пасивний гравець. Гравець, який може і залишитися в клатчі, і вийти на ентрі першим. Просто є в CS опенфрагери, але вони можуть бути ними за роллю або по якомусь раунду. А Ілля - це чувак, який дуже добре влучає, добре думає, добре розігрує. Його можна засовувати в різні ролі, і він на них добре зіграє», - сказав s1mple.

Perfecto приєднався до Natus Vincere 24 січня. Він замінив Ладіслава GuardiaN Ковача.

Раніше повідомлялося, що за перехід Perfecto NAVI заплатили 200 тисяч доларів.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.