Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 05 лютого 2020, 17:48
3185
0

Тренер NAVI: «Наш оновлений ростер може стати дуже сильним»

B1ad3 задоволений, що Natus Vincere придбали Perfecto

| Оновлено 05 лютого 2020, 17:48
3185
0
Тренер NAVI: «Наш оновлений ростер може стати дуже сильним»
Liquipedia. Андрій B1ad3 Городенський

Андрій B1ad3 Городенський поділився думкою про оновлений склад Natus Vincere з CS:GO. Тренер колективу зазначив, що поки команді не вистачає вільного часу на тренування. Він також розповів, як проходить процес адаптації Іллі Perfecto Залуцького до ростера.

За словами B1ad3, склад варто почати оцінювати тільки після Intel Extreme Masters Season XIV - World Championship, коли у колективу з'явиться час на нормальні тренування:

«Я впевнений, що цей ростер може стати дуже сильним. Коли він повинен буде показати результат, залежить від нашої роботи і вільного часу. Зараз ми граємо на турнірах, але були б у нас два місяці без офіційних матчів, команда набрала б максимальну форму. Замість цього нам доводиться укладатися в стислі терміни - ми аналізуємо моменти на чемпіонатах, працюємо над картами і виправляємо помилки прямо під час матчів. Гравці можуть перегоріти від такого темпу, але якщо ми хочемо стати кращими в світі, команда зобов'язана працювати кожен день.

Наша мета - перемогти на мейджорі і показати максимум на турнірах перед ним. Особисто я став би оцінювати цей склад після чемпіонату в Катовіце. Тоді у нас буде можливість потренуватися перед EPL. Лютий у нас вже розписаний: ICE Challenge, BLAST Spring Premier, чотири дні відпочинку, п'ять днів буткемпа і IEM Katowice 2020. Виходить, у нас є ті п'ять днів і поточний турнір, щоб потренуватися. Нам дійсно потрібно більше часу, але після IEM ми напевно зможемо підійти до наступного чемпіонату в кращій формі», - сказав B1ad3.

Раніше повідомлялося, що за перехід Perfecto NAVI заплатили 200 тисяч доларів.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.