Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 02 лютого 2020, 01:56
3434
0

Київ прийняв Матч Зірок Суперліги Парі-Матч 2020

1 лютого у Києві відбувся Матч Зірок Суперліги Парі-Матч

| Оновлено 02 лютого 2020, 01:56
3434
0
Київ прийняв Матч Зірок Суперліги Парі-Матч 2020
Parimatch

В рамках зіркового заходу, окрім самого матчу, пройшли традиційні конкурси:  майстерності, триочкових та данків.

Вперше в історії переможцями конкурсів стали виключно українські баскетболісти. У конкурсі майстерності переміг захисник «Миколаєва» Максим Луценко, який у фінальному раунді випередив Брюса Мессі з «Одеси».

У змаганнях снайперів — конкурсі триочкових — перемогу оформив форвард «Київ-Баскета» та національної збірної України Максим Пустозвонов, який у запеклій боротьбі переміг знову ж таки Брюса Мессі з «Одеси».

У вирішальному раунді конкурсу данків на вболівальників також чекало протистояння України та США. Форвард «Київ-Баскета» Павло Крутоус в ефектному данк-контесті здолав захисника «Миколаєва» Квентіна Петерсона.

Головна подія — Матч Зірок — проходила у традиційному форматі гри команд України проти Легіону і тут вже легіонери взяли своє, вигравши ефектний матч з рахунком 126:119. Найціннішим гравцем матчу було визнано захисника «Дніпра» Генрі Дугата, у команди України найрезультативнішим з 22 очками в активі став улюбленець місцевої публіки Максим Пустозвонов.

Зіркова подія традиційно зібрала аншлаг і перший за останні 8 років All Star в Києві став справжньою прикрасою регулярного чемпіонату Суперліги Парі-Матч, який повертається після паузи вже наступного тижня.

«Матч Зірок Суперліги Парі-Матч —  нова, але вже успішна традиція  українського баскетболу. Сьогодні ми побачили шоу європейського ґатунку й тим приємніше TM Parimatch підтримувати такі починання. Ми вважаємо, що заповнені вщент трибуни в Києві —  гідне підтвердження тому, що таких спортивних  заходів повинно ставати більше не тільки в баскетболі, а й в інших видах спорту» —  відзначив представник TM Parimatch Вадим Місюра.

Окрім гри та конкурсів, вболівальники, які зібралися у трибунах Палацу спорту, стали свідками ефектного шоу, зокрема виступу данкерів-акробатів Barjort Dunkers, різноманітних конкурсів та флеш-мобів, а також виступів популярних виконавців — хедлайнером музичної програми Матчу Зірок була Гайтана.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Німецькі команди повторили своє досягнення 29-річної давнини в єврокубках
Футбол | 19 квітня 2024, 10:54 13
Німецькі команди повторили своє досягнення 29-річної давнини в єврокубках

А англійські команди вперше з 2015 року не пробилися до півфіналів Ліги чемпіонів та Ліги Європи

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 18
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.