Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 06 липня 2021, 22:18
3544
2

Кьорменд – Київ-Баскет. Прогноз та анонс на матч Кубка ФІБА

Кияни в статусі учасника чвертьфіналу гостюють в Угорщині

| Оновлено 06 липня 2021, 22:18
3544
2
Кьорменд – Київ-Баскет. Прогноз та анонс на матч Кубка ФІБА
ФБУ

Поєдинок «Кьорменд» - «Київ-Баскет» відбудеться в середу, 29 січня, в Угорщині. Початок поєдинку о 19.15 за київським часом.

Свій останній виїзний поєдинок у рамках другого групового турніру Кубка ФІБА «Київ-Баскет» проведе в Угорщині, де йому буде протистояти місцевий «Кьорменд». Віце-чемпіон України вже забезпечив собі місце у чвертьфіналі єврокубка і зможе вийти на ігровий майданчик без особливого хвилювання за результат.

Перший матч між командами відбувся 18 грудня в Києві. Поєдинок пройшов у дуже запеклій боротьбі, а перемогу в ньому «Київ-Баскету» приніс влучний двоочковий кидок від Кейсі Шепарда на останній секунді четвертої чверті - 80:78. Кращими в тому матчі в складі киян стали Сергій Павлов (18 очок + 6 підбирань, 16 балів рейтингу ефективності) і Кейсі Шепард (17 очок + 4 підбирання + 5 передач, 12 балів рейтингу ефективності). У складі «Кьорменда» непоганий матч провели Тревіс Тейлор (22 очки + 9 підбирань + 2 передачі + 2 перехоплення, 23 бали рейтингу ефективності) і Франк Тернер (18 очок + 5 підбирань + 6 передач, 14 балів рейтингу ефективності).

Крім поразки в столиці України угорці на другому етапі Кубка ФІБА двічі програли латиському «Вентспілсу» - 76:96 (вдома) і - 81:96 (в гостях) і здобули одну перемогу над нідерландським «Зволле» в овертаймі - 94:90 (в гостях).

У внутрішній першості справи у суперників «Київ-Баскета» йдуть непогано. Після сімнадцяти зіграних турів «Кьорменд» впевнено тримається на другій сходинці в турнірній таблиці, записавши у свій актив чотирнадцять перемог і зазнавши трьох поразок. Причому в нинішньому календарному році «Кьорменд» у чемпіонаті Угорщини ще не програвав, здобувши чотири перемоги в чотирьох поєдинках.

Незважаючи на те, що угорці втратили навіть теоретичні шанси на вихід до чвертьфіналу Кубка ФІБА, гравці «Кьорменда» присутні у списках кращих за багатьма ігровими показниками. Так, у числі найрезультативніших гравців турніру на дев'ятому місці розташувався американський легіонер угорського клубу Джордан Варнадо з показником в 17,3 очки за гру, таке ж місце американець займає і в рейтингу провідних блокуючих з цифрами 1,3 блок-шота в середньому за поєдинок . На четвертому місці в рейтингу кращих ребаундерів Кубка ФІБА знаходиться американський бігмен «Кьорменда» Тревіс Тейлор з цифрами в 10,1 підбирання в середньому за поєдинок. А восьме місце в списку кращих асистентів четвертого за рейтингом єврокубка займає розігруючий угорської команди Франк Тернер з показником в 6,1 передачі в середньому за матч.

Поєдинок в Угорщині стане для «Київ-Баскета» проміжним етапом в єврокубковій історії нинішнього сезону. Виграє «Київ-Баскет» в гостях - доля першого місця в групі буде вирішуватися через тиждень в домашньому поєдинку з «Вентспілсом», програє - все одно вирішальним буде матч з латишами. Єдиним варіантом, при якому вікторія над угорцями принесе «Київ-Баскету» реальні дивіденди стане одночасна перемога українського клубу в Угорщині і поразка «Вентспілса» в Нідерландах, втім, у другу частину подібного розкладу віриться слабко. Але, хочеться побажати молодому київському клубу не розслаблятися і порадувати своїх уболівальників ще однією єврокубковою перемогою, яка може стати для «Київ-Баскета» вже сьомою поспіль.

Команди

Ігри

Перемоги

Поразки

М´ячі

Різниця

Очки

1. «Київ-Баскет»

4

4

0

327:300

+27

8

2. «Вентспілс»

4

3

1

381:312

+69

7

3. «Кьорменд»

4

1

3

329:362

-33

5

4. «Зволле»

4

0

4

308:371

-63

4

Прогноз Sport.ua: перемога «Київ-Баскета».

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль
Футбол | 25 квітня 2024, 00:05 21
Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль

Іриски обіграли Клоппа та Ко 2:0, Миколенко травмувався, Ман Юнайтед виграв у Шеффілда

Дніпро вдруге обіграв Рівне і став чемпіоном України з баскетболу
Баскетбол | 24 квітня 2024, 21:05 8
Дніпро вдруге обіграв Рівне і став чемпіоном України з баскетболу

Команда Володимира Коваля виграла чемпіонську серію Суперліги

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dar veter
Будет весело и опять спасатели Малибу должны будут вылазить. имхо
Kuzyavr
Тб тут пахнет)