Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Dota 2
|
2001
0

OG покинув вже третій гравець за кілька днів

Себастьян Ceb Дебс вирішив призупинити кар'єру

OG покинув вже третій гравець за кілька днів
MDL. Себастьян Ceb Дебс
Себастьян Ceb Дебс вийшов з основного складу OG по Dota 2. Офлейнер планує залишитися в клубі і допомагати іншим гравцям. 
 
Ceb складається в OG з 2016 року, спочатку він був тренером складу по Dota 2. На позиції гравця Дебс виступав з 2018-го, за цей час він став дворазовим чемпіоном турнірів серії The International.
 
«Мені пора зробити крок назад і вийти з активного складу. У OG я візьму на себе роль помічника для команд і гравців. Буде це Dota або CS: GO, OG - це дім великих чемпіонів. З новими талантами я зможу використовувати свій досвід ще ефективніше. Я не хочу, щоб це звучало як остаточний вихід на пенсію, хоча цілком може виявитися так. Мені подобаються сюрпризи в житті, тому я буду тримати кожні двері відчиненими», - сказав Себастьян Ceb Дебс.
 
Раніше стало відомо, що саппорт OG Ессе JerAx Вайнікка завершив кар'єру гравця в Dota 2. Керрі Анатан ana Фам також заявив, що пропустить сезон Dota Pro Circuit 2019/2020. В даний момент в активному ростері числяться Топіас Topson Таавітсайнен і Йохан n0tail Сундштайн.

 

OG
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.