Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 12 жовтня 2023, 01:35
6090
2

Бебешко подав у відставку після невдачі України на Євро-2020

Жіночу збірну очолив Борис Чижов, місце коуча чоловічої стало вакантним

| Оновлено 12 жовтня 2023, 01:35
6090
2
Бебешко подав у відставку після невдачі України на Євро-2020
handball.net.ua. Сергій Бебешко
Наставник чоловічої збірної України Сергій Бебешко подав у відставку. Спеціаліст написав заяву на ім'я заммінстра молоді та спорту. Обопільної згоди на розірвання контрактних відносин з керівництвом національної федерації гандболу вже досягнуто.
Збірна України невдало виступила на чемпіонаті Європи 2020. У групі В українська команда зайняла останнє 4-те місце, зазнавши поразки від Австрії, Північної Македонії та Чехії.
Президент Федерації гандболу України Андрій Мельник прокоментував зміни в керівництві чоловічої та жіночої збірних України:
«Сергію Бебешку ми подякували за роботу. Дякуємо йому, ми потрапили на чемпіонат Європи. Після завершення нашої участі в турнірі Сергій Васильович написав заяву про те, що він залишає посаду головного тренера збірної України. Ми ж можемо тільки подякувати – його робота дійсно помітна.
Зараз ми зберемо виконком ФГУ і розглянемо кандидатури на пост головного тренера чоловічої збірної, які ми маємо сьогодні. Поговоримо з тренерами, керівництвом Федерації і будемо приймати рішення про нового наставника команди.
І відбулися зміни в тренерському штабі жіночої збірної України. На пост головного тренера команди призначений Заслужений тренер України Борис Чижов. Він уже в повному обсязі займається виконанням своїх обов'язків. У нас було засідання виконкому ФГУ, і ми прийняли таке рішення.
Ми подякували тепер уже екс-тренеру збірної Наталії Ляпіній, вона виконала велику роботу, і ми залишаємося з нею в хороших відносинах. Але нам потрібен результат, його ж не було. У нашої жіночої збірної складна ситуація у відборі на чемпіонат Європи-2020 року, однак шанси на успіх залишаються. Тому потрібно виконувати свою роботу і пробиватися до фінальної частини».
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
savant
Слава Богу!!
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил