Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НБА
| Оновлено 31 грудня 2019, 23:08
6927
8

ВІДЕО. Дабл-дабл Леня, рекорд результативності Михайлюка

Успішний день для українців в НБА

| Оновлено 31 грудня 2019, 23:08
6927
8
ВІДЕО. Дабл-дабл Леня, рекорд результативності Михайлюка
НБА. Святослав Михайлюк

Сьогодні вночі відбувся черговий ігровий день в НБА, який виявився дуже успішним для обох представників України в головній баскетбольній лізі світу.

Святослав Михайлюк не допоміг «Детройту» уникнути поразки від «Юти» (81:104), проте повторив свій особистий рекорд результативності в НБА - 15 очок за 31 хвилину (3/6 двоочкових, 3/7 триочкових), до яких додав 3 підбирання і 1 перехоплення.

Всі дії Михайлюка в матчі з «Ютою»:

Олексій Лень, на відміну від Михайлюка, сьогодні святкував перемогу: його «Аталанта» обіграла «Орландо» 101:93. Сам Лень також провів дуже вдалий матч і оформив дабл-дабл: 18 очок (9/11 двоочкових, 0/3 триочкових, 0/2 штрафних), 12 підбирань і 2 перадачі.

Всі дії Леня в матчі з «Орландо»:

 

Олег Дідух Джерело: YouTube
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vital
Орландо посідає останню прохідну в плей-оф 8-му сходинку на Сході, за яку бореться також і Детройт. Олексій добряче попрацював, щоб чаклуни не відірвалися від інших у боротьбі за 8-ку. Досить упевнено Лень продавлював Вукчевіча. Нікола теж добряче набрав, але не факт що більшість із під Олексія, бо українець відіграв лише 50% від можливого часу на майданчику. Жаль тільки, що 3 спроби 3-очкового пішли в молоко і відсоток Леня з 3-очкової зони впав до 31%.
Видно що Святослав пробує урізноманітнити кидки з під кільця: проходить під і кидає ззаду, чи як Кріс Пол, чи Стеф Каррі плавно спереду кидає. Сподіваюся що ці спроби стануть із часом більш вдалими, головне відпрацювати нові кидки до автоматизму і кидати без остраху.
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Sadixson
удалось посмотреть игру в лайве - давно не видел настолько слабого выступления от команд НБА (не в обиду Лёше, он вышел на своём уровне отыграл). пробежка за пробежкой, броски неподготовленные, на первых секундах владения, отсюда и сквозняков миллион. было и такое что владений 7 никто не мог забросить - просто бегали туда-сюда при этом Атланта смотрелась всё равно уверенней
Владимир Туленко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил