Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 23 грудня 2019, 02:38
1334
0

Донбас всуху розгромив Дніпро

Господарі закинули у ворота суперників три шайби

| Оновлено 23 грудня 2019, 02:38
1334
0
Донбас всуху розгромив Дніпро
ХК Донбас
У 22-му турі УХЛ «Донбас» приймав «Дніпро». Зустрічі чемпіона і віце-чемпіона країни в нинішньому сезоні завжди виходять бойовими, так сталося і цього разу. Команди грали на високих швидкостях, а перший гол стався після подвійного вилучення у гостей, втім, судді скасували шайбу Микити Колесніковса.
 
«Донбас» не зменшив атакувальних обертів, і вже через 4 хвилини за всіма правилами ворота суперника вразив Олег Шишлянніков. В кінці періоду вже господарі виявилися в меншості на 4 хвилини поспіль. Націлившись на ворота Степана Горячевських, «щуки» забули про власну оборону, і Віталій Лялька впевнено розібрався з новим голкіпером «Дніпра» Олександром Хомутовим.
 
Після перерви команди продовжили грати в жорсткий хокей, але на цей раз порушення правил були тільки з боку херсонців. Реалізувати більшість «Донбасу» не вдалося, і команди зберегли рахунок 2:0 на третій період.
 
У третьому періоді підопічним Сергія Вітера вдалося заспокоїти гру аж до останніх двох хвилин матчу, коли Дмитро Підгурський зняв воротаря, а через кілька секунд отримав можливість грати в більшості. Проте, Горячевських не тільки не пропустив, але і допоміг закинути 100-ту шайбу «Донбасу» в сезоні.
 
Завдяки цій перемозі «Донбас» обійшов «Дніпро» на другому місці в турнірній таблиці, відстаючи від «Кременчука» на 13 очок і маючи гру в запасі. Цією грою завершився 5-матчева домашня серія донеччан в УХЛ, свій наступний матч команда проведе в Харкові проти «Динамо» (24-го грудня).
 
УХЛ, регулярний чемпіонат:
 
«Донбас» — «Дніпро» — 3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
Шайби: 1:0 - Шишлянніков (Васильєв) - 14:50, 2:0 - Лялька (Большаков, Никифоров - мен.) - 18:40, 3:0 - Пангелов-Юлдашев (Горячевських - П.В., мен.) - 59:49.
 
«Донбас»: Горячевських (Качула); Колесніковс - Гончаров, Ігнатенко - Романенко, Большаков - Пангелов-Юлдашев (А), Григор'єв - Жовнір; Шишлянніков - Карамнов - Васильєв, Лялька (К) - Разумов - Нікіфоров, Мілєхін - Подзіньш - Коренчук (А), Бондаренко - Мазур - Костиков.
«Дніпро»: Хомутов (Гурко); Декало - Сірченко, Бєлоусов (А) - Пугачов, Афанасьєв (А) - Матусевич, Будько -; Каракулько - Плотніков - Матерухін, Янішевський - Чернишенко - Жвачкін (К), Луговий - Кузьмик - Ромащенко, Тимченко - Коваленко - Целогородцев.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 14
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.