Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 грудня 2019, 19:49
13767
6

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Не захоплююся тим, що бив Хачеріді»

Український воротар поділився думкою щодо екс-гравця «Динамо»

| Оновлено 18 грудня 2019, 19:49
13767
6
Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Не захоплююся тим, що бив Хачеріді»
YouTube. Олександр Шовковський
Колишній голкіпер київського «Динамо» Олександр Шовковський поділився думкою щодо свого колишнього одноклубника Євгена Хачеріді.
 
«Бити одноклубника — ненормально? А ставитися так до всієї команди — нормально? По-перше, я не сприймаю це як свою чудову дію. Я не захоплююсь тим, що зробив. По-друге, я розумів, що це була остання крапля.
 
Ми з Шевченком його просили, йому доводили... Був момент, коли ми разом трохи його не... Андрій мене тоді стримав, сказав: «Давай не будемо». Були вичерпані майже всі можливості. Потім — емоції.
 
Тренер не повинен цього робити. Він його може не поставити в склад, відлучити від тренувань. Це він для себе вирішує, як буде краще для гравця, як буде краще для команди.
 
Женя так і не зрозумів, що на нього розраховують. У нього є всі якості. До речі, я не зустрічав жодного футболіста з такими фантастичними якостями, як у нього. У нього була вибухова швидкість, прекрасний зріст, він досить координований. Він повинен був грати в найсильнішому чемпіонаті Європи і бути одним з найкращих. Можливо, він, як і Вірджіл ван Дейк, був би номінований на «Золотий м'яч».
 
Але його ставлення і нерозуміння всіх тих ключових моментів призвели до того, що він в інтерв'ю говорив, що його не розуміють тренери, що він не знає, чого вони від нього хочуть. Хачеріді, на мій погляд, не командний гравець. Він міг би себе більше реалізувати як індивідуальність», — вважає Шовковський.
Оцініть матеріал
(72)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Врятувати рядового Мудрика. Челсі має лише три варіанти, як вчинити
Футбол | 01 вересня 2024, 08:24 37
Врятувати рядового Мудрика. Челсі має лише три варіанти, як вчинити

Михайло провів в АПЛ вже півтора сезони, й жодних послаблень йому робити більше не будуть

Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Динамо – ЛНЗ
Футбол | 01 вересня 2024, 07:50 4
Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Динамо – ЛНЗ

1 вересня о 15:30 відбудеться матч 5-го туру УПЛ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
D.Lanskoy
Тоже не восхищаюсь, но просто с каждым словом согласен. Хачериди был настолько одаренным игроком, ну может, не уровня ван Дейка, для этого надо еще и голову иметь, но уровня лучших европейских команд - и так все просадить. Впрочем, это в Динамо не только с Хачем случилось. Им надо валить как можно раньше из команды и учиться в нормальных странах и клубах, как себя вести и как относиться к своему делу. Вообще, по своему скромному опыту, еще в футбольных школах учат не столько разыгрывать комбинации, развивать технику, взаимодейстовать через пас, сколько "быть мужиками" - это значит, быть тупыми деревяшками, тупо ломить, ломать соперника, вырывать победы любой ценой - уже с детства они "на корову играют" на всех этих турнирах. Неудивительно, что самые ломовые (и самые тупые) и остаются потом в юношах и уходят в профи, все, кто более-менее с мозгами, уходят учиться в вузах и делать карьеру. И вот так мы видим, на примере наших чемпионов мира U20 - характер есть, физические данные отменные, а как сравнишь, как держат мяч их сверстники итальянцы и как он отскакивает от наших как от дерева - и понимаешь, почему те итальянцы заиграют сначала в своих клубах, а потом и по всей Европе, а наших - ну может 2-3 увидишь в Европе, остальные будут ноги ломать в УПЛ.
markten1984
Согласен на 100%
Женя Матийчук
Хач да мог бы стать суперзвездой футбола но как и большинство украинских перспективных игроков на этом и закончил.
Хорошо , что Лужный не играл уже тогда, а то бы так долго как Сашо не панькался еще на поле бы избивал
Alex86 1
Не восхищяюсь, но и не сильно расстраиваюсь.
Vbolivalnyk-Peter
Заскоро Хачеріді від Кварцяного пішов....
Александр Бондарь
Трудно морально выдержать когда придурок Коноплянка тебя в бассейн подло толкает и все смеются.Супер Конопа думал что это смешно?Как показало время ,смех это его игра в Испании и Германии