Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 17 грудня 2019, 05:33
8016
3

Тімоті БРЕДЛІ: «Бій з Лопесом точно не буде легким для Ломаченка»

Відомий боксер вважає, що Теофімо здатний нав'язати боротьбу українцю

| Оновлено 17 грудня 2019, 05:33
8016
3
Тімоті БРЕДЛІ: «Бій з Лопесом точно не буде легким для Ломаченка»
boxeo.ib.tv. Тімоті Бредлі
Екс-чемпіон світу Тімоті Бредлі висловився про перемогу Теофімо Лопеса над Річардом Коммі, а також заявив, що у американця будуть непогані шанси в поєдинку з Василем Ломаченком.
 
«Те, що зробив Лопес в бою з Коммі - це щось особливе. Потрібно розуміти, що Ком досвідчений боксер, він проводив чемпіонські поєдинки, він наносити велику кількість важких ударів. З якими боксерами найскладніше битися, якщо не враховувати бійців типу Флойда Мейвезера? Це панчери, які викидають багато ударів. Однак Лопес знищив Коммі.
 
Ломаченко стикається з проблемами, коли б'ється проти високих і довготелесих опонентів. Лопес володіє вибуховою ударною міццю. Це буде цікавий бій. Теофімо буде скорочувати дистанцію. Ломаченкові подобається битися в такому ключі, але у Лопеса буде можливість нанести удар, тому що у нього короткі руки. Йому подобається діяти поблизу. Це серйозний бій. Він точно не буде легким для Ломаченка», - сказав Бредлі.
 
Нагадаємо, що 15 грудня Лопес у другому раунді нокаутував Річарда Коммі і став новим чемпіоном світу. Його бій з Василем Ломаченком має відбутися в березні або квітні 2020 року.
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олександр Витвицький
Вася розумний боксер. А найголовніше це звичайно досвід. Тактично він його має переграти. Випадок може статися, бо це бокс, але такий випадок вже був з Лінаресом. Тому тут Вася буде дуже обережний. Сподіваюсь на перемогу Ломаченко, якщо звичайно дійде до бою.
BERNARDOS
Ломаченко стикається з проблемами, коли б'ється проти високих і довготелесих опонентів. Лопес володіє вибуховою ударною міццю.
------------------
Два предложения совершенно без логической связи между собой. Сами по себе они правильны, но не вместе. Уверен, весь текст статьи не интервью, а продукт рерайтинга. Да простят меня админы сего ресурса за сброс покрова ))
Biwis
Не кажи гоп...