Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 19 сiчня 2021, 18:29
2727
0

Челсі - Борнмут. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Гості програли п'ять матчів поспіль і навряд чи наберуть очки в Лондоні

| Оновлено 19 сiчня 2021, 18:29
2727
0
Челсі - Борнмут. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
ФК Челсі
У суботу, 14 грудня, відбудеться поєдинок 17-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому змагатимуться «Челсі» і «Борнмут». Зустріч пройде на стадіоні «Стемфорд Бридж», стартовий свисток Грема Скотта прозвучить о 17:00 за Києвом.
 
Після 16-ти зіграних матчів «Челсі» розташовується на четвертому місці, маючи 5 очок переваги перед найближчим переслідувачем. Відстань до третього рядка становить 3 очки. «Борнмут», в свою чергу, знаходиться в нижній частині турнірної таблиці АПЛ і напевно в цьому сезоні буде боротися лише за збереження прописки в елітному дивізіоні Англії.
 
На домашньому стадіоні команда Френка Лемпарда грає не так добре, як хотілося б уболівальникам. З восьми матчів виграно тільки половину, також вже було і дві поразки, різниця м'ячів 11:7. Основна проблема «синіх» - реалізація. До цього часу «Челсі» створив моментів на 19 забитих м'ячів, схожа ситуація з огидною реалізацією моментів існує лише у головного аутсайдера чемпіонату - «Вотфорда». Але в будь-який момент лондонський клуб може прорвати, тому рано чи пізно ситуація повинна змінитися в кращу сторону для майбутніх господарів.
 
«Борнмут» на виїзді грає трохи нижче середнього, маючи в активі дві перемоги і одну нічию в восьми матчах при різниці м'ячів 9:12. Команда створює не дуже багато гольових моментів, але користується ними акуратно, в захисті показники середні. Також не забуваємо про тривалу програшну серії клубу з однойменного міста, команда Едді Хау поступилася в п'яти поспіль останніх матчах.
 
Що стосується особистих зустрічей, то в п'яти попередніх матчах не зафіксовано жодної нічиєї: три перемоги «Челсі» і дві - «Борнмута», обидва рази лондонський клуб поступився з розгромним рахунком.
 
Перед суботнім матчем у гостей складна ситуація з травмованими футболістами, відразу шість чоловік основного складу можуть не зіграти через пошкодження. У господарів таких проблем немає, з наближених до основи можуть не вийти на поле тільки Жиру і Томорі.
 
З великою ймовірністю, програшна серія «Борнмута» завтра продовжиться, тим більше «Челсі» в Лізі чемпіонів відіграв напіврезервним складом, основні виконавці готові здобувати очки в АПЛ.
 
Рекомендована ставка: Ф-1,5 на «Челсі» за 1,72.
 
Орієнтовні стартові склади:
 
«Челсі»: Кепа, Джеймс, Рюдігер, Крістенсен, Емерсон, Канте, Жоржиньо, Ковачич, Вілліан, Абрахам, Пулішіч.
 
«Борнмут»: Рамздейл, Френсіс, Мефем, Сімпсон, Ріко, Греневельд, Лерма, Биллинг, Гаррі Вілсон, Соланкі, Каллум Вілсон
 

14 грудня, субота

«Челсі» – «Борнмут» 
Лондон. Стадіон «Стемфорд Брідж». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Сетанта Спорт Україна»
Прогноз Sport.ua – 2:0
Арбітр: Грем Скотт
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.