Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 12 грудня 2019, 18:36
7061
16

Йожеф САБО: «Дуже боязко за Динамо. Команда слабка»

Спеціаліст поділився очікуваннями від матчу киян з «Лугано» в Лізі Європи

| Оновлено 12 грудня 2019, 18:36
7061
16
Йожеф САБО: «Дуже боязко за Динамо. Команда слабка»
ТК Футбол. Йожеф Сабо
Колишній головний тренер київського «Динамо» і збірної України з футболу Йожеф Сабо поділився очікуваннями від поєдинку киян з «Лугано» в Лізі Європи.
 
«Перед цією грою дуже боязно за «Динамо». Зараз команда дуже слабка. Середньої лінії немає. Матч із «Зорею», в якому біло-сині поступилися за всіма статтями, тільки підтверджує мої побоювання.
 
Що відбувається з центральними півзахисниками, незрозуміло. Радує хіба що Сидорчук, але капітан не зіграє в матчі з «Лугано» через вилучення в поєдинку проти Мальме. І це може стати проблемою. Хто зв'яже оборону з атакою, мені сказати важко. Гармаш, Буяльський, Шапаренко... Вони помітно знизили свій потенціал.
 
Всі ми будемо переживати за «Динамо». І я не можу не віддати їм перемогу хоча б тому, що суперник у них — команда, за європейськими мірками, нижче середнього рівня», — вважає Сабо.
 
Матч Ліги Європи «Динамо» — «Лугано» відбудеться в четвер, 12-го грудня, о 19:55 за київським часом.
Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alekos59
То что Динамо сейчас- полное лайно, Сабо прав на все 100.
Ірина Прилуцька
Йожеф, я вас поважала як футболіста(хоча в живу матчі не бачила), але як аналітик ви дно, по-перше: матч ДК - ЗЛ був абсолютно рівний (ДК пів години грали в 10), як можна таке говорити, по-друге: як на мене клас ДК набагато вище ніж Лугано і я впевнена що ДК сьогодні переможе +2
Pavlo
Как в воду глядел.
Динамо просто никакущее. Пора уже смириться что Динамо уже не гранд даже по украинским меркам. Это не спад и не кризис. Это просто потолок. Лучше они просто не могут. Тут не главного тренера менять надо, а тупо весь менеджмент, со скаутами, тренерами нижнего звена, администраторами и т.д.
А вообще уже давно пора отвыкнуть ожидать от Динамо хоть каких-то достижении на евроарене.
Vbolivalnyk-Peter
Навіщо запитувати думки у невдах? Людина, яка нічого не досягла за багаторічну тренерську кар'єру не може вважатися хорошим експертом. Коли він каже - Динамо грає погано, хай скаже як грало Динамо за його тренерства. 3 чемпіонства в середні 90-х коли в Динамо конкурентів навіть на горизонті не було видно - усі його досягнення.
Муґунот Уух
а за любимых, с некоторых пор, кротов дед вчера что-то не очень волновался.
непорядок. надо бы указать Ах... ах, какому человеку, чтобы указал с-некоторых-пор-любителю-кротов, что так некрасиво. и для первого раза можно лишить товарища экспЭрта одного подхода к корыту
ua-goahead
Та ну, Йожеф Йожефович Динамо може й слабке і сьогодні могло б влетіти багатьом посереднім європейським командам, але щоб не обіграти вдома середняка швейцарського чемпіонату...
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Віталій Кулюк
Сабо - алкаш.