Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 09 лютого 2020, 12:07
39698
5

WBO зобов'язала Джошуа провести чемпіонський бій проти Усика

У сторін боксерів є 30 днів, щоб домовитися про організацію бою

| Оновлено 09 лютого 2020, 12:07
39698
5
WBO зобов'язала Джошуа провести чемпіонський бій проти Усика
WBN. Джошуа та Усік
Всесвітня боксерська організація (WBO) санкціонувала проведення бою за титул чемпіона світу в суперважкій вазі між діючим володарем чемпіонського пояса Ентоні Джошуа (23–1, 21 КО) з Великобританії і обов'язковим претендентом Олександром Усиком (17–0, 13 КО) з України.
 
Дуель повинна відбутися протягом шести місяців. У сторін боксерів є 30 днів, щоб домовитися про організацію цього поєдинку. Якщо це зробити вчасно не вдасться, повинні бути проведені торги промоутерів за право організації та проведення бою. Правда у боксерів один промоутер, Едді Хірн, і домовитися самому з собою йому буде досить просто. WBO встановила мінімальну ставку для бою в розмірі 1 млн доларів.
 
На бій з Джошуа також націлений болгарин Кубрат Пулєв (28–1, 14 КО), обов'язковий претендент за версією IBF (та його промоутер Боб Арум). Якщо Джошуа не зможе домовитися про відстрочку одного з обов'язкових захистів, то він буде змушений відмовитися або від пояса IBF, або від WBO.
 
У Джошуа є опція відмовитися від титулу WBO і залишити у себе чемпіонські пояси за версіями IBF, WBA і IBO. Вакантний титул чемпіона світу за версією WBO тоді буде розіграний у двобої першого номера рейтингу, Олександра Усика, з боксером, якого затвердить WBO. На цей статус претендує новозеландець Джозеф Паркер (26–2, 20 KO).
 
Джерело ESPN
Оцініть матеріал
(159)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Comrade Me
Зачем отказываться от пояса, чтобы потом его опять завоевывать?
Когда он и так уже у тебя.
Trollface
Джошуа интересуют только деньги, как и Хер-на. Финансовая сторона будет примерно как и с Руисом 85/15 %. Усик должен побеждать чтобы диктовать потом свои финансовые условия. И обьединять пояса
Ivan Bishok
Давай Саня, твой выход!
Stas Iwenko
Усик проиграет) Джошуа должен выиграть...
sv_2000
Нормальный расклад.... Думаю Джошуа откажется от ВБО, проведет бой с Пулевым. Усик в это время бой за титул. Если выиграет, то объединиловка с Джошуа... Думаю, Хирн что-то такое рисует