Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 12 грудня 2019, 03:47
6316
6

Президент Реала запропонував ідею закритої Суперліги, але ФІФА і УЄФА проти

Джанні Інфантіно заявив, що ФІФА не підтримує жоден такий проект

| Оновлено 12 грудня 2019, 03:47
6316
6
Президент Реала запропонував ідею закритої Суперліги, але ФІФА і УЄФА проти
ФІФА. Джанні Інфантіно
ФІФА не підтримує жоден проект закритої Суперліги, але готовий обговорювати це питання, заявив в середу бос організації Джанні Інфантіно під час поїздки в Брюссель.
 
Президент мадридського «Реала» Флорентіно Перес пропонує створити Суперлігу, яка буде складатися з двох дивізіонів по 20 команд з п'яти основних європейських ліг (Німеччина, Англія, Іспанія, Франція та Італія). Деякі клуби будуть запрошені і з інших чемпіонатів, такі як «Аякс» і «Порту».
 
Така закрита континентальна ліга з системою підвищення і пониження між двома дивізіонами буде гарантувати ефектні і прибуткові матчі, але на шкоду національним чемпіонатам.
 
Інфантіно сказав: «ФІФА не підтримує жоден такий проект. ФІФА – це відкрита, демократична організація, з якою можна говорити на всі теми. Ми готові обговорювати з усіма, і коли у нас буде щось конкретне, ми це зробимо».
 
Цей проект також піддався критиці з боку президента УЄФА Александера Чеферіна, який розглядає його як загрозу для Ліги чемпіонів.
 
Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KIEWADIM
просто нада больше денег занести)
Игорь Нестеренко
Так эта суперлига уже есть!))) но знаете, мне абсолютно плевать на Баварию, Барсу или Ювентус! Пусть играют, где хотят! Хоть в очко долбятся точно так же, как насрать 99 % нашим болелам на НХЛ или НБА
MaxUa
А зачем такая лига де-юре, если она уже есть де-факто? У них бабло, у них лучшие игроки, на них сконцентрировано все внимание спонсоров. А если что, то судьи помогут.
Нет никакого смысла делать явную закрытую лигу. Лучше оставить все как есть и рассказывать, что ЛЧ создана для всех и каждый ее может выиграть при большом желании.
kvlad200760
Що за фігня???Це ж національні першості можна буде не проводити!А якщо проводити то який сенс? Просто багаті клуби будуть грати в своїй лізі і всі бабки рекламодавців та спонсорів загребуть під себе!!!