Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Нідерланди
| Оновлено 11 грудня 2019, 06:12
2732
0

Альберт Селадес: «Перше місце в групі – приголомшливе досягнення»

Головний тренер «Валенсії» дуже задоволений перемогою над «Аяксом» в Амстердамі

| Оновлено 11 грудня 2019, 06:12
2732
0
Альберт Селадес: «Перше місце в групі – приголомшливе досягнення»
УЄФА. Альберт Селадес
Головний тренер «Валенсії» Альберт Селадес прокоментував перемогу над «Аяксом» в матчі 6-го туру Ліги чемпіонів (1:0):
 
«Це щасливий день. Я радий, що у мене такі гравці, радий бути частиною цієї команди. Ми завжди щасливі, коли бачимо, що наші вболівальники раді. Ми як слід отримаємо задоволення цим успіхом. Ми завжди будемо відчувати тиск. Знали, що у нас будуть шанси і скористалися ними. Розуміли, що вони будуть постійно тиснути в другому таймі, але у них не було вірних моментів, незважаючи на ігрову перевагу.
 
Ми грали проти дуже гарної команди, яка провела чудовий минулий сезон з тим же тренером і гравцями. Груповий етап вийшов просто чудовим. Перше місце в групі – приголомшливе досягнення. У цьому вся заслуга хлопців».
 
Нападник «Валенсії» Родріго:
 
«Ми доклали багато зусиль в матчі з «Челсі» і не зробили свою роботу, але ця команда не втомлюється творити чудеса. Сьогодні ми знову це зробили. Я дуже радий. Наша команда немов одна велика сім'я. Не можу знайти слова, щоб описати своїх партнерів. За останні три роки ми створили щось особливе. Ми повернули великий клуб туди, де його довгий час не було».
 
Головний тренер «Аякса» Ерік тен Хаг:
 
«Я випустив Деста, тому що у Альвареса уже була одна жовта картка. Мазрауї провів чудовий матч як в захисті, так і в нападі, а Дест додав потрібний атакуючий імпульс на правому фланзі. Ноа Ланг був заряджений на боротьбу і добре себе показав. Він втратив м'яч, і це призвело до результативної атаки, але він зробить висновки».
 
Захисник «Аякса» Дейлі Блінд:
 
«У них було всього два реальних моменти. В одному випадку вони забили, у другому Онана відбив м'яч ногою. Ми ж втратили цілу купу моментів. Складно змиритися з цією поразкою, адже нам потрібен був всього один гол. Ви бачили, як ми билися, як ми хотіли забити, і вболівальники були на нашому боці, але у нас не вийшло».
 
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.