Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футзал. Вища ліга
| Оновлено 07 грудня 2019, 18:45
12986
5

«Брехун і шахрай». Звільнений тренер звинуватив президента футзального клуб

Крик душі Станіслава Гончаренка

| Оновлено 07 грудня 2019, 18:45
12986
5
«Брехун і шахрай». Звільнений тренер звинуватив президента футзального клуб
ua.tribuna.com. Станіслав Гончаренко

В українському футзалі розгорівся скандал. 28 листопада Володимир Валявка, президент середняка чемпіонату України «Кардинал-Рівне», прийняв рішення звільнити з посади головного тренера Станіслава Гончаренка після поразки 0:8 від «Продексіма».

Також Валявка пообіцяв прибрати поганих футзалістів і повністю перезавантажити команду:

Гончаренко вирішив відповісти Валявці і написав йому відкритого листа, в якому висловив свою точку зору щодо причин незадовільних результатів команди:

«Вам і вашому протоколу низькою обдарованості правління повідомляю!

На превеликий жаль, все, що відбувається з вами і навколо вашої підлої персони під час виходів у світ на телеканалі «Рівне 1» і на сайті клубу - це вихід в дрімучу морально-етичну темряву в найгіршому і найогиднішому вигляді. Підлість, яку ви організували і вчинили з деякими шістками по відношенню до мене, по своїй суті огидна. Сівши на стілець в студії, як павіан перед зносинами, блювали брехливі тиради на всю Рівненщину, в сенсі яких виняткова брехня.

Замість продуманої і реальної розмови щодо стану справ в клубі з усіма повноваженнями і їх відсутністю, ви принижували мене, обласкуючи себе по всіх параметрах своєї величі з єхидною посмішкою, згадавши при цьому співчуття білявої Жизель про те, який ви мученик. У розмірах вашого недоумства не поміщається розуміння побуту, турботи і життєдіяльності команди.

Ви б краще розповіли спортивному світу і уболівальникам, що команда не отримувала зарплату за жовтень. І що в день від'їзду в Херсон у вас не знайшлося 1000 грн на обід, що змусило команду сідати в поїзд голодною і їхати добу на бутербродах. Варто було б зізнатися, що в тижневому циклі підготовки до гри з «Продексімом» три дні зал був відданий під танці та команда займалася на вулиці біговою підготовкою. Коли ми зайшли в зал на два дні, після зняття настилу підлога була немов каток, що знизило продуктивність занять.

Вашому вузькому світогляду спортивного світу не зрозуміти необхідність харчування, відновлення, фармакології, медичного контролю для поліпшення результатів команди. Брехня, випущена вами на сайті клубу, що були виконані всі мої запити, нескінченно брехливі. Все, що вдалося мені домогтися за півтора року - це взяти масажиста-погодинника.

З огляду на ваше моральне нездужання, замість вас повідомлю:

1. Другий рік прошу лікаря в команду - марно.
2. Придбати інвентар - марно.
3. Біодобавка та фармакологія - немає грошей.
4. Півроку випрошував телевізор для теорії і відеопереглядів.

Про комплектацію складу більш детально:

За час вашого правління клубом, тільки починаючи з 2014 року, вами були обмануті 17 гравців, які недоотримали зароблених грошей від трьох до п'ятдесяти тисяч кожному. Включаючи сюди Фаренюка, Ланко, Вершиніна, Дєнюжкіна, Волянюка та багатьох інших.

Про яку трансферну політику може йти мова? У міжсезоння в наш клуб могли прийти ряд сильних гравців, але всякий раз кожен з них відмовлявся, промовлявши підсумкову фразу: «У вашому клубі кидають гравців на гроші». Вам би з екрану телевізора, товариш президент, розповісти, що в минулому чемпіонаті команда чотири місяці не отримувала зарплату з лютого по травень, а премії - з жовтня до кінця сезону.

Гравці голодні приходили на тренування, на Мівіні сиділи і картоплі. Скільки зусиль мені коштувало вмовити багатьох залишитися на цей сезон в команді. Шлейф вашої непорядності відомий всьому футзальному світу, та ось тільки ваша обмеженість є непорушно рапортує про свою псевдомогутність, виразко, на яку хворіють всі ваші опричники.

Ваше дилетантство не узгоджується з чистотою і сумлінністю, в надрах яких повинен бути і жити продуманий і узгоджений суспільний договір. Ви не здатні розуміти реальну основу буття команди, ідеологію турботи про неї.

Ви найдовше перебуваєте на ринку футзалу, але так і не зрозуміли, що головним критерієм в досягненні результату є чесність, стабільність і порядність. Ви перетворилися в базарного торговця долями людей, коли команда грає без зарплат, а ваші проплачені бігборди на весь екран вашої ситності «Валявка – президент «Кардинал-Рівне» на околицях міста кажуть, що не ви для команди, а команда для вас.

Ваша сутність не вловлює приклади інших команд, де гравець, що відчуває турботу про нього, стає головним по здобуванню результату. Невже вас самого не принижує, що ви стали в перший ряд брехунів, жовтих бухгалтерів і рожевих шахраїв?

Час і доля невблаганні. Перевірено. Доведено. Стосується всіх! У тому числі і вас. Без жодного винятку».

Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Карлос ЕСПІНДОЛА про Луніна: «Як і раніше, чудова гра воротаря «Реала»
Футзал | 18 квітня 2024, 12:54 0
Карлос ЕСПІНДОЛА про Луніна: «Як і раніше, чудова гра воротаря «Реала»

Воротар збірної Бразилії з футзалу відзначив гру Андрія Луніна проти «Манчестер Сіті»

ОФІЦІЙНО. УАФ дискваліфікувала провідного гравця Шахтаря на 2 матчі
Футбол | 19 квітня 2024, 20:58 98
ОФІЦІЙНО. УАФ дискваліфікувала провідного гравця Шахтаря на 2 матчі

Зубков отримав покарання за грубу гру

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Хтось з них двох явно пиз-ть! Видно звільнення проходило не зовсім"гладко" і президент клубу вирішив зробити хід на випередження, не очікуючи, що Гончаренко у відповідь підкриє свій мішок притензій публічно....
Владимир Копяк
Давайте подходить к этому конфликту с чисто прагматичной точки зрения. Какие задачи у тренера и игроков, с одной стороны, и у президента ФК - с другой? Очень даже противоположные, в вопросах финансов, естественно. Игроки и тренер хотят за свою работу, иногда и явную халтуру, получать по максимуму, а президент ФК хочет как можно меньше нести расходы на содержание команды. Филантропов , типа Абрамовича, пока очень мало, и Валявка явно не относится к их числу... Тем более в Украине, где так исторически сложилось, что каждый хочет кинуть друг друга при первой возможности. Президенты клубов, и Валявка не исключение, любыми способами стараются стараются достигнуть определенного результата в соревнованиях, максимально сократив смету расходом, и на зарплате игроков и тренеров. Это старо как мир, увы... Даже если есть конкретные письменные обязательства, президент клуба всегда найдет возможность кинуть по деньгам тренера команды и игроков. Зная Валявку, я не исключаю такой возможности с его стороны. И понимаю Гончаренка, довольно уравновешенного в своих высказываниях, который поведал нам подводную часть айсберга их отношений в команде. А теперь мы посмотрим на продолжение этой истории со стороны Валявки - если он считает, что тренер не прав, врет и занимается дезинформацией народа, то он подаст в суд на Гончаренко за действия порочащие его честь и достоинство.... Если со стороны Валявки не последует таких действий - значит Гончаренко прав и страна лишний раз убедится в непорядочности этого президента клуба. Как-то так...
Ростик Карпа
У багатьох клубах є проблеми але це не мішає їм грати і вигравати.....ситуація 50 на 50
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
west-ukr5555
Не знаю кто там виноват больше, но читать эту писанину Гончаренко просто неприятно. Он тупо переходит на личности и выдает кучу оскорблений. Это говорит о его слабенькой позиции. Одним словом - говно тренер, говно человек.