Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBA
| Оновлено 06 грудня 2019, 18:44
17947
3

Джошуа – Руїс: чемпіона ледь не позбавили титулу

Що принесе другий бій

| Оновлено 06 грудня 2019, 18:44
17947
3
Джошуа – Руїс: чемпіона ледь не позбавили титулу
BoxingScene

7 грудня відбудеться бій-реванш Ентоні Джошуа – Енді Руїс. Поєдинок пройде в Саудівській Аравії, куди чинний чемпіон буквально відмовлявся їхати. Енді заявляв, що готовий битися тільки на території США. Але, як виявилося, свої умови він диктувати не може.

Перед першою зустріччю з Джошуа, коли Руїс відібрав у нього титули WBA Super, WBO, IBF і IBO, мексиканець підписав контракт, який зобов'язував його провести реванш там, де скажуть. В іншому випадку в Енді просто забрали б всі пояса. Причому позбутися чемпіонських звань він міг навіть в разі перенесення бою.

В результаті Руїс вирішив не ризикувати та не відстоювати свої титули в судах. Тим більше, що за бій йому вже пообіцяли солідний гонорар - 13 мільйонів доларів. Джошуа, до речі, отримає набагато більше - 85 мільйонів доларів.

Що стосується шансів на успіх, то, як і минулого разу, вони на стороні британця. У нього 63% на перемогу від експертів Parimatch. Всі у світі, звичайно, переглянули своє ставлення до Руїса, але віддавати йому повну перевагу ніхто не готовий.

Якщо порівнювати боксерів, Енді не особливо схожий на спортсмена, хоча він і зганяв активно вагу перед реваншем. Джошуа ж вище, з більшим розмахом рук, швидше, більш технічний... але все одно програв у 7-му раунді минулого разу. У Руїса важкий удар, він не боїться йти у відкриту на суперника. Варто забаритися і пропустити – бій закінчено.

З цим згоден і тренер Ентоні Роберт Маккракен, який вже заявив, що важкий хук мексиканця одна з найбільших проблем для його підопічного. Тому, Руїса важливо тримати на відстані. Сам Енді сказав, що розраховує на відкритий бокс і планує як слід поганяти суперника по рингу.

 

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владислав Антонов
Буде класний бій, мої симпатії на боці Руіса.
OKs100
Джошуа тут аутсайдер. У него мало шансов против трехкратного чемпиона.