Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

УХЛ
|
1622
1

УХЛ провів Тренування із зіркою в Дружківці

У ролі тренерів виступили Олексій Житник та Олександр Побєдоносцев

УХЛ провів Тренування із зіркою в Дружківці

3 грудня УХЛ в Дружківці провела для уболівальників і ЗМІ традиційний захід «Тренування із зіркою».

У ролі наставників виступили: олімпійський чемпіон, який зіграв понад 1100 матчів в НХЛ, вихованець київського «Сокола» - Олексій Житник і чотириразовий чемпіон України, капітан національної збірної, спортивний директор УХЛ - Олександр Побєдоносцев. Компанію їм склали гравці основного складу ХК «Донбас» - Андрій Григор'єв, Олександр Качула і Денис Мостовий.

У цьому сезоні організатори розширили формат тренування - всі учасники поділилися на групи і в чотирьох різних зонах потренували силу кидка, точність удару, майстерність володіння шайбою, а також спробували себе в пробитті булліта.

В рамках тренування наставники провели серію льодових майстер-класів, навчили катання на ковзанах і базовим хокейним вправам. Також всі учасники спробували освоїти техніку володіння ключкою і шайбою і потренували точність і силу кидків.

«Ми дуже раді провести першу в цьому сезоні «Тренування із зіркою» саме в Дружківці і дуже приємно, що сьогодні зібралося так багато любителів хокею.

Тренування пройшло в дуже хорошій атмосфері, всі учасники брали активну участь, виконували всі завдання, і, сподіваюся, отримали максимум задоволення», - заявив спортивний директор УХЛ Олександр Побєдоносцев.

Джерело УХЛ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SKIF1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил