Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 05 грудня 2019, 18:03
2833
0

Мартен ФУРКАД: «Це одне з найбільших досягнень в моїй кар'єрі»

Французький біатлоніст – про перемогу в індивідуальній гонці

| Оновлено 05 грудня 2019, 18:03
2833
0
Мартен ФУРКАД: «Це одне з найбільших досягнень в моїй кар'єрі»
instagram.com/martinfourcade
Семиразовий володар Кубка світу в загальному заліку Мартен Фуркад прокоментував перемогу в індивідуальній гонці на етапі в шведському Естерсунді.
 
«Думаю, в індивідуальній гонці минулого сезону в Поклюці були дуже схожі погодні умови. Різниця в тому, що я вже краще почуваюся на трасі. Радий, що після такого важкого року зміг знову піднятися на найвищий щабель п'єдесталу. Це дуже емоційний вечір - я відчуваю спокій і повне задоволення.
 
Напевно, відповідь на невдачі минулого сезону в тому, що під час тренувального процесу в міжсезоння я хотів стати ще сильнішим, але перевищив свої можливості. Вийшло, що до початку сезону вже був виснажений. Цього літа ми поступили розумнішt і зосередилися на відновленні, я залишився задоволений підготовкою. Напевно, перемога сьогодні - одне з найбільших моїх досягнень в кар'єрі. Минулий сезон був, дійсно, важким - я не був упевнений, що коли-небудь знову зможу повернутися. Сьогодні боровся зі своїми сумнівами, зі своїми почуттями, а також зі своїми товаришами по команді! Такі високі результати нашої збірної - це прекрасно, але також це виклик. Ці хлопці поруч робили кожне тренування набагато складніше, ніж раніше. Вони стали сильнішими, перемагаючи себе і, якщо раніше у мене була над ними перевага, то зараз вона розтанула! Тепер я повинен робити все ідеально, щоб на фініші опинитися вище за них.
 
Я вперше переміг в гонці на 20 км вже після того, як зібрав перемоги в інших дисциплінах біатлону. Думаю, ІГ дуже підходить мені, тому у мене така велика кількість перемог в цій дисципліні. Так, тут один промах може відкинути тебе далеко від п'єдесталу, але також тут важливо бути сфокусованим протягом всієї дистанції, а мчати наодинці по трасі серед дерев під час заходу … мені подобається. Для когось це може бути важко, але я, правда, люблю це відчуття.
 
Крім того, сьогодні я в 14-ий раз переміг тут, в Остерсунді, і це мій найкращий результат за перемогами на етапах Кубка світу. Люблю це місце», - сказав Фуркад.
 
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.