Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 01 грудня 2019, 18:17
4934
0

Юрій ВЕРНИДУБ: «Добре вивчили суперника»

Український наставник Шахтаря розповів про перемогу команди

| Оновлено 01 грудня 2019, 18:17
4934
0
Юрій ВЕРНИДУБ: «Добре вивчили суперника»
Шахтар Солігорськ. Юрій Вернидуб
В останньому турі чемпіонат Білорусі Шахтар Солігорськ на своєму полі обіграв Городею з рахунком 1: 0. Команда фінішувала на третьому місці. Золото у Динамо Брест. Після гри Юрій Вернидуб підвів результат матчу:
 
«Дуже добре вивчили суперника. «Городея», про всяк випадок, знаходиться на четвертому місці за пропущеними м'ячами. Це означає, що вони оборонятися добре вміють. І це вони сьогодні показали. Компактність, щільність, в дві лінії. Розкривати дуже складно. Друге, вміють дуже добре виходити з оборони після відборів в швидку контратаку за рахунок довгих передач у відкриті зони. Тому потрібно було нівелювати ці моменти. Я думаю, ми з цим впоралися. Так, були і у них моменти, були й у нас моменти. Що стосується гри, перші 30 хвилин ми взагалі здорово грали: і гол забили, і ще могли. Потім, напевно, позначилося, що граємо останню гру чемпіонату. Якась розслабленість все одно є, як ти не налаштовуй: коли ніяких вже немає завдань, знаючи, що ти вже на 3-му місці, знаючи, що вже остання гра і завтра у відпустку. Проте, вдячний всім хлопцям за виконану роботу. За цей період встиг познайомитися з командою, вивчив гравців. Є група хлопців, які залишають нас, будемо працювати над посиленням. Плюс не треба забувати, що є досить непогана академія. Молодих хлопців теж будемо залучати на збори, зараз трохи відпочинемо, а вже з 9 січня приступимо до роботи і почнемо серйозно готуватися до наступного чемпіонату.
 
- Сьогодні Лаша Шиндагорідзе часто перебував на позиції мало не захисника, скажіть, це установка або це було ситуативно?
 
- Він грав на позиції правого атакувального гравця. Він цю позицію добре знає, грав в попередній команді. У цій ситуації крайні захисники повинні підніматися високо, допомагати атаці. Ну а якщо в той момент Лаша виявився нижчим, то він молодець, що допрацював, це тільки великий плюс йому як атакуючому гравцеві, він не зупинився і не чекав захисника, а побіг і відпрацював. Я тільки радий, що він почув установку і виконав її. Ще раз скажу, у мене до хлопців претензій немає. Досить серйозні футболісти: володіють і технікою і швидкістю, думаючі хлопці.
 
Будемо працювати, а там життя покаже. Поки щось говорити не хочеться. Знайомився з командою. Добре, що з'явився час до відпустки познайомитися з командою і дізнатися її сильні сторони, слабкі сторони. Зрозуміло, що гру будемо трохи перебудовувати. Постараємося грати цікавіше, в більш атакуючий футбол, який буде подобатися вболівальникам. Якщо буде подобатися вболівальникам, то буде плюс як мені, так і команді. Будемо  намагатися це зробити. А як буде, не хочу загадувати. Я не бог, не можу передбачити це. Ми зі свого боку зробимо все ».
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0
Інші види | 10 травня 2024, 06:15 0
Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0

Хорватія відвантажила у ворота Люксембургу 18 м'ячів без відповіді

Шапаренко – в Бешикташ, Луческу – в Динамо: сезон диких чуток стартував
Футбол | 10 травня 2024, 18:26 16
Шапаренко – в Бешикташ, Луческу – в Динамо: сезон диких чуток стартував

Особливо завзято публікувати псевдосенсації звично будуть румунські та турецькі ЗМІ…

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.