Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
|
2401
0

UK Championship: Вілсон і Хокінс вилетіли в 1/32

Робертсон, О'Салліван і Селбі вийшли в 1/16 фіналу

UK Championship: Вілсон і Хокінс вилетіли в 1/32
В англійському Йорку триває 7-й рейтинговий турнір сезону - UK Championship. У суботу були зіграні деякі поєдинки 1/32 фіналу.
 
Марко Фу, котрий в 2017-м займав 5-е місце в світовому рейтингу, після перенесеної операції на очах опустився на 56-й рядок. Але, схоже, поступово набирає форму. У матчі з Кайреном Вілсоном він виграв перший фрейм з серією в 77 очок. Потім дозволив супернику довести рахунок до 1:4, причому Кайрен оформив 3 півсотенних і одну сотенну серію. Однак потім 5 півсотенних брейків дозволили гонконгському снукерісту виграти матч - 6:5.
 
Великою несподіванкою став і виліт Баррі Хокінса, автора максимуму в першому раунді. Баррі відмінно почав гру з Аланом МакМанусом - повів у рахунку 4:1. Але потім дозволив суперникові виграти 5 фреймів поспіль! 6:4, і далі йде 55-й сіяний МакМанус.
 
Решта фаворитів, які виступали в цей день, успішно подолали бар'єр 1/32 фіналу. Стюарт Бінем в прекрасному стилі обіграв Мартіна Гоулда - 6:4. На рахунку Стюарта 2 серії «+60» і 3 сенчурі.
 
Ніл Робертсон здобув непросту перемогу над Роббі Вільямсом. Австралієць вів у рахунку 3:1 і 4:2, підпустив суперника впритул - 5:4 і виграв 10-у партію з брейком у 63 очки.

 
Марк Селбі обіграв Лайема Хайфілда - 6:3. В активі Селбі 4 півсотенних і 1 сотенна серія.
 
Напружений матч провів Марк Аллен. Він вів у поєдинку проти Джека Джонса 5:1, суперник зрівняв рахунок. У вирішальному фреймі Джонс вів з рахунком 25:0, на що Марк відповів серією в 68 очок. 6:5 - далі йде Аллен.
 
Ронні О'Салліван як і раніше не програв жодного фрейму. Чергові 6:0, тепер в матчі з Тянем Пенфеем.

 
Інші поєдинки 1/32 фіналу будуть зіграні в неділю.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.