Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 28 листопада 2019, 15:08
1822
0

Олег ІГНАТЬЄВ: «Хотів би, щоб всі гравці прибули на збір в один день»

Наставник молодіжної збірної України - про підготовку до домашнього чемпіонату світу в Дивізіоні 1B

| Оновлено 28 листопада 2019, 15:08
1822
0
Олег ІГНАТЬЄВ: «Хотів би, щоб всі гравці прибули на збір в один день»

Головний тренер збірної України U-20 задоволений тим, як йде підготовка до чемпіонату світу.

«Все йде за планом. Завдяки турніру, проведеного в листопаді, ми визначили чотирнадцять кандидатів, яких запрошуємо на другий навчально-тренувальний збір. Ще додамо хлопців, які прилетять з Канади і Америки.

2 грудня всі збираємося. Хочеться подивитися на емоційну і фізичну підготовку кожного з них. Окремо зверну увагу на швидкісно-силову витривалість. Змагання швидкоплинні - всього п'ять днів. І саме ці чинники стануть одними з ключових у відборі гравців. Саме їх перевірці буде присвячено початок зборів. Також дуже важливо перевірити мислення спортсменів на льоду, побачити їх розуміння гри. На мою думку, цей критерій важливий. Згодом проведемо аналіз всіх показників і визначимо тих, хто випадає.

Я хотів би, щоб всі хокеїсти прибули на збір в один день, адже я повторюся, саме з 2 по 4 грудня будемо перевіряти їх фізичний і емоційний стан. Решту часу буде присвячено єднанню, відпрацювання теоретичних і практичних тактичних моментів. Однак, створення дружного колективу, одного цілого - це завдання номер один. Всі хлопці «горять» і прагнуть продемонструвати свою найкращу гру».

«Гравці, які виступають за океаном? Ще влітку я спілкувався з ними, і вони мене переконали, що у них є бажання грати і відповідний позитивний настрій. Зараз вони знаходяться в хорошому фізичному стані - здорові, без травм. Хоча і залишається ще кілька матчів до міжнародної паузи, але ми сподіваємося на краще».

Чемпіонат світу в Дивізіоні IB пройде в київському Палаці спорту з 12-го по 18-е грудня. Cуперниками збірної України будуть команди Італії, Польщі, Естонії, Франції та Угорщини.

Сергій Циба Джерело: ФХУ
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.