Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 16 вересня 2021, 07:47
9718
1

Мотор розібрався з Порту, здобувши першу перемогу в Лізі чемпіонів

Запорізька команда зберігає шанси на вихід в плей-офф

| Оновлено 16 вересня 2021, 07:47
9718
1
Мотор розібрався з Порту, здобувши першу перемогу в Лізі чемпіонів
ehfcl.com

Всю першу половину зустрічі «Мотор» вів у рахунку, не дозволяючи суперникам вирівняти ситуацію. Відчувалося, що запорожці спіймали свою гру, в той час як у гостей багато компонентів не виходило. В тому числі, португальці недисципліновано діяли в захисті, що призводило до вилучень і 7-метрових, які холоднокровно реалізовував Ігор Сорока. У підсумку, на перерву команди пішли за переваги господарів майданчика в три м'ячі.

Розслабленість на початку другого тайму привела до того, що португальці зрівняли рахунок. Але невдовзі запорожці відновили статус-кво, а остаточно підкосило гостей вилучення лінійного Амадора Саліни. Без габаритного гандболіста португальцям доводилося дуже непросто в нападі, і запорожці впевнено довели зустріч до переможного закінчення.

«Мотор», нарешті, здобув першу перемогу в груповому турнірі поточної Ліги чемпіонів і зберігає шанси на вихід в плей-офф турніру. Тепер увага любителів гандболу переключиться на чемпіонат Європи, який стартує на початку нового року. А свій наступний поєдинок в Лізі чемпіонів «Мотор» проведе 9-го лютого: в Запоріжжі буде гостювати «БГК імені Мєшкова».

Ліга чемпіонів. Група В.

«Мотор» - «Порту» - 33:29 (19:16)

Вилучення: Бабичев - Амадор Саліна

Семиметрові: 8 (7) - 5 (3)

«Мотор»: Геннадій Комок, Ігор Кірєєв, Юрій Кубатко, Максим Бабічев (6), Айденас Малашінскас (6), Борис Пуховський (6), Захар Денисов (4), Дмитро Дорощук, Артем Козакевич, Денер Яанімаа (2), Павло Гурковський, Станіслав Жуков, Олександр Касай, Матеуш Кус (1), Ігор Сорока (8), Стеван Вуйович.

«Порту»: Браво Кінтана, Бауер, Соарес Мартінш (5), Мбенгуе (3), Амадор Саліна (1), Соуза Сілва Мартінш (3), Рібейро (1), Леонель Фернандес (2), Діого Бранкінья (6), Андре Гомеш (6), Фабіо Магальос (2).

Палац спорту «Юність» (Запоріжжя)

МОТОР - ПОРТУ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил