Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 листопада 2019, 19:53
6370
0

Сергій РАФАЇЛОВ: «Зарплата у Скрипника така ж, як у Вернидуба»

Гендиректор «Зорі» - про запрошення Віктора Скрипника

| Оновлено 27 листопада 2019, 19:53
6370
0
Сергій РАФАЇЛОВ: «Зарплата у Скрипника така ж, як у Вернидуба»
ФК Зоря Луганськ. Сергій Рафаїлов

Генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаїлов в інтерв'ю «ТаТоТаке» розповів про те, як приймалося рішення запросити на пост головного тренера команди Віктора Скрипника:

«Запросити Скрипника - моя ідея. Умови його запрошення були складні. Наприклад, йому потрібні були футболісти, які зараз в «Зорі». Їх сумарна зарплата тисяч 40-50 доларів тепер висить на клубі. Півроку на шиї.

Але Скрипник не дорожчий, ніж Вернидуб. Зовсім трошки. Оскільки він по духу німець, то сплачуються всі податки на його зарплату, всі гроші перераховуються в німецький банк. А зарплата така ж. Я відразу сказав, що Вернидуб отримує стільки, ви будете отримувати стільки ж.

Так, там прописані премії за вихід в груповий етап, більші, ніж у Вернидуба. Всі вільні на той момент тренери були в нашому шорт-листі, в тому числі і Роман Санжар. Президенту важко далася зміна тренера. Він нікого не хоче ображати.

Але я сказав, що гірше не буде. Не впевнений, що краще, але гірше точно не буде. Я переконав. Як тільки підписали контракт зі Скрипником, він відразу сказав про те, що в день матчу 1-го туру УПЛ йому потрібно полетіти в Німеччину. Відповідних рейсів не було, тому сталося перенесення матчу.

Для нього було важливо бути присутнім на першому матчі. Йому потрібно було підтвердити ліцензію, в Німеччині з цим суворо. У цій ситуації я на його боці».

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.