Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
|
2532
4

Тренер Шахтаря U-19: «Команда отримає досвід з поразки 0:5 від Ман Сіті»

Фернандо Валенте оцінив гру своєї команди

Тренер Шахтаря U-19: «Команда отримає досвід з поразки 0:5 від Ман Сіті»
twitter.com/FCShakhtar

«Шахтар» U-19 в матчі Юнацької ліги УЄФА програв «Манчестер Сіті» U-19 з рахунком 0:5. Ще до гри команда Фернандо Валенте втратила шанси вийти з групи.

- Хороший досвід. Гра з такими суперниками дає можливість побачити, на якому щаблі підготовки знаходимося ми. Це дуже важливо. Знали, що буде важко. У нас немає нападника і ми не тренувалися всі разом, проте непогані моменти виникали. Грати в Україні і в Лізі чемпіонів - різні речі. Хочемо тільки покращувати наших футболістів, і цей матч дасть багато інформації, щоб вони прогресували. Я пишаюся хлопцями, які сьогодні викладалися. «Сіті» - сильна команда. У першому таймі у нас були проблеми, трохи нервували, у другому намагалися щось показати. Два останні голи необов'язкові. Головне, ми відчули гру, намагалися робити все, що від нас залежить. Тепер винесемо уроки з цього поєдинку. Досвід - це найважливіше.

- Команда летіла до Англії, зберігаючи шанси на вихід в плей-офф, але до стартового свистка все дізналися підсумок зустрічі «Аталанти» з «Динамо» З. Чи не вплинуло це психологічно?
- Ні, ні в якому випадку. У таких матчах не думаєш про шанси або рахунку в іншому поєдинку. Було складно. Я намагався зняти стрес з футболістів, щоб вони не думали про результат. Звичайно, це не те, чого ми хотіли. Важливі знання і досвід, як впоратися з такою грою. Рухаємося далі. Будемо готуватися до матчу з «Аталантою»: все-таки ми повинні показати щось більше. Я задоволений і деякими моментами в минулій зустрічі, а саме поведінкою хлопців, адже вони продемонстрували свої якості. Але ми не так багато тренувалися разом, обставин чимало. В майбутньому зможемо показати більше якостей наших гравців.

- Останній матч з «Аталантою» - для досвіду, іміджу команди?
- Так. Маємо зробити все і з повною відповідальністю, щоб захистити наші кольори. Упевнений, ми здатні грати краще. Можемо зазнати поразки по результату, але не поступитися в якості футболу. З «Аталантою» буде ще один шанс показати, що ми в кожному матчі робимо все для перемоги. Постараємося підготуватися якнайкраще і використовувати ще одну можливість на високому рівні довести, чого ми варті.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
igor_986
Это их подготавливают к основной команде что бы они не испугались а брали в привычку - если Ман Сити значит нужен вазилин и побольше . А так конечно печально
SKIF1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Серж Пир
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил