Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 24 листопада 2019, 14:39
36962
14

Вайлдер знову нокаутував Ортіса і зберіг пояс чемпіона світу WBC

Перешкод для реваншу з Тайсоном Ф'юрі не залишилося

| Оновлено 24 листопада 2019, 14:39
36962
14
Вайлдер знову нокаутував Ортіса і зберіг пояс чемпіона світу WBC
Bad Left Hook. Деонтей Вайлдер

У Лас-Вегасі відбувся чемпіонський бій за пояс чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC між американцем Деонтеєм Вайлдером і кубинцем Луїсом Ортісом. У березні 2018 року Ортіс вже мав шанс відібрати у Уайлдера пояс чемпіона світу, але провівши конкурентний бій з чемпіоном, кубинець був нокаутований в 10-му раунді.

Вайлдер після бою з Ортісом звів до нічиєї поєдинок з Тайсоном Ф'юрі і розібрався з Домініком Брізілом. Для проміжного бою перед реваншем з Ф'юрі Вайлдер вибрав у суперники Ортіса, який займає третє місце в рейтингу WBC.

Експерти боксу і букмекери вважали беззаперечним фаворитом поєдинку Вайлдера, віддаючи Ортису лише невеликий шанс на лакіпанч. Потрібно відзначити, що 40-річний кубинець підійшов добре підготовленим до бою фізично, витримуючи темп запропонований Вайлдером. У стартових раундах Ортіс кілька разів здорово дістав Вайлдера лівим боковим, але американця, схоже, такі попадання тільки розохочували. За очками Ортіс напевно перегравав Вайлдера, але американець не форсував події, розуміючи, що віковому супернику пройти всю дистанцію буде непросто.

Деонтей Уайлдер - Луїс Ортіс. Відео бою

Так і вийшло. У сьомому раунді Вайлдер завдав правий прямий удар, який потряс суперника. Ортіс опинився на канвасі і не зміг продовжити поєдинок.

Таким чином, Вайлдер здобув чергову перемогу нокаутом і тепер чекає другого бою з Тайсоном Ф'юрі.

 

Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дерев’янченко повертається. Суперник – середняк, але це те, що треба Сергію
Бокс | 19 квітня 2024, 12:36 2
Дерев’янченко повертається. Суперник – середняк, але це те, що треба Сергію

Можливо, один з останніх поєдинків українця в профі

Лунін став найпопулярнішим українським спортсменом в Instagram
Футбол | 19 квітня 2024, 21:36 5
Лунін став найпопулярнішим українським спортсменом в Instagram

Після суперсерії пенальті в Андрія вже 2,6+ мільйона підписників

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ukraine_Kiev_Fan
Капец, не ожидал от Уайлдера. Реально было четкая и четкая стратегия на бой. И Даже казалось, что Уайлдер ее не выполняет, что что-то не выходит, ведь иногда удары Ортиса его настигали. Но один, первый же сильный удар за 7 раундов и нокаут. Это жесть, красавец, что еще сказать. И Ортис молодец, он же реально был в нокауте, мышцы заклинили, но умудрился встать. Браво всем!!!
tima fialko
Попри яскравий нокаут,Вайлдер граэ з вогнем-він не вперше так мляво,або задрав носа проводить перші раунди.Будь сміливішим Ортіс,він те ж саме міг зробити з схопившим зірочку суперником.Вайлдер може отримати те,що колись Джонс і Льюіс,які на свою самовпевненість,браваду отримували вбивчі нокаути,останній від Рахмана,пам"ятаєте?
Saar
Усику надо бегать от него 12 рацндов, а если учесть , что Уайдлер не медленный и занимает аллринга, то Усик не ссожет убегать весь бой. Нет шансов у Усика, у него даже блок не выдержит. Уайдлер не будет опасаться его удара, как от Ортиса и просто разобьёт. Вообщем, нет шансов у Усика.
Дмитрий Ивахненко
Усику лучше поберечь здоровье и не соваться к Уайлдеру, весь бой Ортис отлично выглядел, вел по очкам, но все закончил всего лишь один удар! Просто самый страшный удар в истории бокса у Деонтея, безумие!
Stringer Bell
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрій Ковальов
Да, Уайлдер очень силен, но как по мне, Тайсон Фьюри его победит. В бое реванше он не будит так дурачиться как в первом бою, хотя и Уайлдер показал свою универсальность, по этому он тоже будет другим. Назревает очень напряженным бой, двух совершенно разных непобедимых чемпионов. Жду этот бой с нетерпением.
Barsa2019
Удар конечно страшной силы у Уайлдера, но Усик его разберет по запчастям...
klokuchka55
Ортиса засудили!!!По правилам бокса,если боксер упал за 4 секунды до конца раунда,и встал,то рефери не должен смотреть ему по зрачкам глаз,может ли он продолжать бой,а отправить его на минутный перерыв между раундами...
Для меня Уайлдер не боксер...техника-0/защита-0,прямолинейный боксер,с хорошим ударом...Усик действительно сводит его в школу бокса...
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил