Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 листопада 2019, 18:28
5630
29

КРИВЦОВ: «Ракицького не вистачає в збірній, він міг давати ідеальні паси»

Захисник донецького «Шахтаря» сприймає VAR позитивно

| Оновлено 21 листопада 2019, 18:28
5630
29
КРИВЦОВ: «Ракицького не вистачає в збірній, він міг давати ідеальні паси»
ФК Шахтар Донецьк. Сергій Кривцов
Захисник донецького «Шахтаря» і національної збірної України Сергій Кривцов розповів про ситуацію в клубі та збірній:
 
«Новинки від Луїша Каштру? Безумовно, новий наставник приніс щось своє в команду, але в той же час якихось особливих відмінностей не бачу. У команді напрацьована своя схема, яка може змінюватися в залежності від того, з ким «Шахтар» грає. Що стосується моєї позиції на полі, то я при новому тренері роблю, в принципі, те ж саме, що і раніше.
 
Поки установок на гру з «МанСіті» не було, але в найближчі дні у нас збори, і нам якраз будуть ставити завдання вже безпосередньо на цей матч. Незважаючи на силу цієї команди, видатних гравців, які захищають її кольору, «Шахтар» налаштований рішуче, ми готові дати бій. Тим більше, ви самі бачили, що в останньому турі ЛЧ «Аталанта» зіграла з ними внічию, а могла і виграти, але не скористалася чисельною перевагою, тобто з «Манчестером» можна цілком гідно грати, і ми теж постараємося показати хороший футбол.
 
Порівняти методики Каштру і Шевченка? Порівнювати клубні тренування і підготовку збірної до Євро, Ліги націй або ЧС досить складно, оскільки в клубі тренувальний процес проходить постійно, в той час як в збірній ми збираємося тільки перед іграми. Якщо, знову ж таки, дивитися на мою позицію захисника, то я працюю так само як при підготовці до матчів «Шахтаря», так і збірної України. І намагаюся сумлінно свою роботу виконувати.
 
Ракицький? Всі знають, що він може давати ідеальні паси, я б навіть сказав унікальні. Гравця з такими здібностями видати точний і своєчасний пас дійсно не вистачає. Але, як ви розумієте, відхід Ярослава зі збірної безпосередньо пов'язаний з його переходом в «Зеніт». Це було його рішення, я його засуджувати не беруся.
 
Я систему VAR сприймаю позитивно. Незважаючи на ту критику, яку висловлюють, вона дозволяє побачити багато подробиць того, що відбувається на полі. Якщо раніше все залежало від уважності і, головне, об'єктивності рішення судді, то зараз є відеоповтори, після перегляду яких арбітр може змінити своє рішення. Наприклад, у випадках з призначенням одинадцятиметрових: ми ж не раз були свідками того, як судді не бачили явних порушень в штрафний або, навпаки, ставили пенальті, коли зовсім не повинні були цього робити. З появою VAR такі випадки стали відбуватися рідше».
 
Раніше Євген Коноплянка зазначив, що без Ракицького збірна «втратила паси, керовані лазером».
 
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 07:01 8
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль
Футбол | 25 квітня 2024, 00:05 22
Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль

Іриски обіграли Клоппа та Ко 2:0, Миколенко травмувався, Ман Юнайтед виграв у Шеффілда

Коментарі 29
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Влад Тараненко
Пасы у нас теперь Малина и Зина раздают, а вот так как ты привозил с сербами, то нам нормального защитника не хватает, это да.
Ракицкий хорош для игры в бей беги, защитник хорошо выбил, нападающий хорошо поборолся - есть момент, плохо поборолся ждем нового шанса и повторяем схему заново, все что мы наблюдали в сборной 30 лет. Но наша сборная больше так не играет, поэтому Рак теперь и не нужен. Как защитный он слабый: медленный и неповоротливый, только ради пасов его и держали
scout1202
Ракицький відкрито показував своє ставлення до України як держави, а футболісти своєї збірної якраз і повинні битися за честь і гідність. І якщо Кривцов цього не розуміє, то:
а) він такий самий як і Ракицький
б) повний ідіот
в) варіант а і б
Andrew Tv
Коноплянка, теперь этот. Случайно так не бывает. Это организованная кампания по возвращению Ракицкого в сборную. Или он их подбил на свою защиту. Или кто еще. Надеюсь не Шевченко.
Как играет сейчас Ракицкий из просмотра 2го гола от Вердера. Он всегда был не быстрый, а сейчас его оббегают как столба. И этого пенсионера вернуть в сборную!?
yatsiykvova
Відпрацьований матеріал- РАХІТський
MaxUa
Хм. А вот этот вот ежедневный марафон, проходящий под лозунгом "ни дня без восторженной эскапады в адрес Ракицкого" - это может надо уже воспринимать как такое своеобразное выстилание соломки загодя? А то чем больше читаешь про уникальные, идеальные, лазерные пасы, тем все больше складывается впечатление будто бы потерян системообразующий игрок типа Иньесты.
delta475
Уходя уходи,путь открыт никто ни кого не держит...
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
delta475
прийдут чистолюбивые дублеры...
khidia
"Шо? Опять?". Голова - самая слабая часть тела футболиста Кривцова. Если даже допустить, что упоминаемый персонаж может отдать "уникальную" передачу (тоже мне Марадона, Дель Пьеро, Иньеста, Пирло и т.д.), что очень сомнительно, но игра в футбол - это не способность "пульнуть" мяч на 50-60 метров с пограшностью в 5 метров! Тебе же за ним потом "подчищать" его уникальные провалы в обороне, Шеве за эти эгзерсисы краснеть, а нам крыть вас всех матом за это!!!
Vipfishman2
Ну, тут вполне адекватно ... заголовок несколько искажает смысл высказывания Кривцова ... даже мне придраться собственно не к чему 🤣🤣🤣
pont0017
Игрока с такими способностями выдать точный и своевременный пас действительно не хватает.
--------------------------------------------
Откуда защитнику знать чего не хватает линии атаки?
УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Вова Бойко
Сепар сепара жде!?
Vbolivalnyk-Peter
Та вже заї-ли з тим Рахицьким. Та немає його вже в збірній ну і "упокій його Господь". Нафіг він цій збірній здався! Сєпар регулярно раз за два-три матчі "привозив" гол у свої ворота, а його паси переважно були до одного місця, оскільки нападники наші переважно були відірвані від решти команди. Зараз в нашій збірні відбувається свого роду зміна поколінь. Вона не кардинальна, а розумна. Шева знайшов баланс ввівши молодих виконавців замість старих, які в противагу приказці усю борону і псували....
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
kerch30
Он не украинець, в отличие от Марлоса и Мораеса. В вишиванке не ходит, гимн не хочет петь и вообще карьеру в сборной закончил
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил