ВІДЕО. Точний хедшот. Як в Аргентині м'яч потрапив у суддю

Кумедний епізод трапився в чемпіонаті Аргентини

ВІДЕО. Точний хедшот. Як в Аргентині м'яч потрапив у суддю
© Twitter
Цікавий випадок стався в чемпіонаті Аргентини між командами «Велес Сарсфілд» та «Бока Хуніорс» (0:0).
 
В одному з епізодів матчу з близької відстані м'яч прилетів судді прямо в голову. Рефері на момент навіть розгубився, не розуміючи, що сталося, і дав свисток.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HEADSHOT 😵💥 @superligaargentina @tntsportsla

Публикация от 433 (@433)

Підписуйся на наш канал в Telegram і дізнавайся всі найсвіжіші новини раніше за всіх!

Джерело — Instagram

(1 голос)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Новини партнерiв
Завантаження...
Коментарі
    Сергей Запорожец
      Сергей Запорожец, 21.11.2019 15:21
    +4
    прочитав изменения в правилах футбола, станет понятно почему судья остановил игру... точно не из-за того что он растерялся..
    Евгений Семыкин
      Евгений Семыкин, 21.11.2019 14:52
    0
    Ну человек в моменте "потерялся", остановил игру по причине того что временно не смог бы выполнять свои функции, что такого ?
    Владимир Копяк
      Владимир Копяк, 21.11.2019 14:45
    +1
    Ну, и что тут необычного? Что мяч попал в арбитра? Такое случается очень часто в игре.... Почему дал свисток и остановил игру? Но нам не показали продолжение эпизода - может он удалил игрока с поля, если посчитал, что игрок специально отправил мяч ему в лицо... Так что это нормальная игровая ситуация, а журналисты вечно хотят чего-то особенного...
    Сергей Запорожец
      Сергей Запорожец, 21.11.2019 15:21
    +4
    прочитав изменения в правилах футбола, станет понятно почему судья остановил игру... точно не из-за того что он растерялся..
    Владимир Копяк
      Владимир Копяк, 21.11.2019 14:45
    +1
    Ну, и что тут необычного? Что мяч попал в арбитра? Такое случается очень часто в игре.... Почему дал свисток и остановил игру? Но нам не показали продолжение эпизода - может он удалил игрока с поля, если посчитал, что игрок специально отправил мяч ему в лицо... Так что это нормальная игровая ситуация, а журналисты вечно хотят чего-то особенного...
    Евгений Семыкин
      Евгений Семыкин, 21.11.2019 14:52
    0
    Ну человек в моменте "потерялся", остановил игру по причине того что временно не смог бы выполнять свои функции, что такого ?
Ви не авторизовані.
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Якщо ви не маєте облікового запису, ви повинні зареєструватися.
© 2003-2020 Sport.ua
Продовжуючи переглядати SPORT.UA, Ви підтверджуєте, що ознайомилися з Політикою конфіденційності