Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 листопада 2019, 18:43
8857
7

Вісенте ГОМЕС: «Бесєдін - це Бесєдін, а всі хочуть бачити Ібрагімовича»

Тренер поділився своєю думкою про гравців «Динамо»

| Оновлено 21 листопада 2019, 18:43
8857
7
Вісенте ГОМЕС: «Бесєдін - це Бесєдін, а всі хочуть бачити Ібрагімовича»
fcdynamo.kiev.ua

Нинішній наставник «Олімпіка» Вісенте Гомес раніше працював у тренерському штабі «Динамо» і оцінив форвард Артема Бесєдіна і хавбека Віктора Циганкова.

«Вважаю Бесєдіна хорошим футболістом. Він сильний. Крім того, Артем багато працює. Природно, йому необхідно додати в реалізації і в грі в штрафному майданчику. Всі хочуть, щоб Бесєдін грав, як Ібрагімович або Фірміно. Але Бесєдін - це Бесєдін. Він грає на своїх сильних якостях. Йому є, що покращувати, але це хороший футболіст. А всі хочуть Мессі, Роналду, по сорок голів за сезон. Але це Бесєдін».

«Коли вперше побачив Віктора Циганкова, то зрозумів, що це - дуже технічний гравець, який добре працює з м'ячем. Але є ще робота без м'яча, в якій йому необхідно було додавати. Крім того, він багато пропускав через травми, але я розумів, що це класний гравець. Всі знають, що Циганков - вихованець «Динамо», який грає за першу команду і є її лідером».

«Безумовно, він талановитий, але в його успіху є велика заслуга клубної академії», - сказав Гомес youtube-каналу Бомбардир.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
padlo95
Все правильно сказал! Беседин это Беседин!
JohnNeuman
Беседин это почти Ибрагимович, бить в подкатах умеет, выигрывать верховую борьбу, укрывать корпусом умеет, бить из точки в точку умеет. Хотя все таки наверное он больше похож на Жиру...
pl2012ua
странное заявление. Ибрагимовича на старте карьеры тоже никто не знал, в то время можно было точно так же сказать, что все хотят Бекхема и бразильского Роналдо, а "Ибра это Ибра".
OKs100
Это тот наставник, который дал добро на продажу Яремчукуа, чтобы вместо него в Динамо играл, по его мнению, более сильный форвард Беседин?
Максим Норка
Динамо и Яремчук и Мбокани не подошли, а сейчас эти двое лучшие в Бельгии. Уверен, что Соль когда свалить тож заиграет.... А у нас только "Беседины" остаются.