Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3427
0

Карлос ДЕ ПЕНА: «Відчуваю довіру тренера і щасливий в Динамо»

Контракт гравця скоро завершиться

Карлос ДЕ ПЕНА: «Відчуваю довіру тренера і щасливий в Динамо»
fcdynamo.kiev.ua

Хавбек «Динамо» Карлос де Пена задоволений тим, що виступає в Україні і зумів завоювати місце в основному складі команди.

- За останні кілька сезонів, перед переїздом до Києва, ти провів не так багато матчів, але зараз завоював для себе місце в основі «Динамо». Як думаєш, ти знайшов, нарешті, свою команду?
- У кожного футболіста є хороші і не дуже моменти в кар'єрі. Коли я починав грати за «Насьональ», то провів багато матчів протягом трьох сезонів. Це були успішні роки моєї кар'єри. Потім мене продали в англійський «Мідлсбро», і це були великі зміни для мене. Там я не грав так багато, як мені хотілося б. Але зараз я знову потрапив в команду, де відчуваю довіру, що надає мені впевненості в своїх силах. Я виходжу на поле практично в кожному поєдинку, і це дуже важливо для будь-якого гравця. Футболістові потрібна впевненість, щоб бути у формі. Зараз я перебуваю в прекрасних фізичних кондиціях і відмінно себе почуваю щораз, коли виходжу на поле

- Ти міг би завершити кар'єру в «Динамо»? Або хотів би пограти ще де-небудь в Європі?
- Ні, на даний момент навіть не думаю про це, а просто насолоджуюся грою за «Динамо». Звичайно, у футболі ти ніколи не знаєш, як твоє життя зміниться в майбутньому - може прийти інший тренер, який не бачитиме тебе в складі, або ти отримаєш травму. Наприклад, на початку кар'єри я не міг уявити, що буду грати в Україні. Але зараз я тут, граю за «Динамо» і відчуваю себе чудово. Зараз я хочу залишатися тут і виграти якомога більше титулів. У мене є діючий контракт з клубом, тому на даний момент я думаю тільки про «Динамо».

Раніше повідомлялося, що контракт гравця завершується в кінці 2019 року, але transfermarkt дає інформацію про договір до літа 2020 року.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.