Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 04 липня 2021, 22:36
1872
0

Вардар - Мотор. Прогноз та анонс на матч СЕХА-Ліги

Дубль запоріжців проти чинного переможця Ліги чемпіонів

| Оновлено 04 липня 2021, 22:36
1872
0
Вардар - Мотор. Прогноз та анонс на матч СЕХА-Ліги
ГК Мотор

Після дуже прикрої домашньої поразки від французького «Монпельє» в минулу неділю, керівництво запорізького клубу вирішило струсити команду, що провалює Лігу чемпіонів і вирішилося на відставку головного тренера. Поєдинок в Північній Македонії стане першим для українського чемпіона після звільнення Миколи Степанця і призначення виконуючим обов'язки головного тренера запорізького клубу Ростислава Ланевича.

Варто зауважити, що фактичний дебют Ростислава Анатолійовича переноситься на недільний поєдинок проти все того ж «Монпельє», а в Скоп'є відправився дубль запорізького клубу, керувати діями якого буде дует тренерів Сергій Серенко - Євген Будко.

Повний список гравців, що полетіли в Північну Македонію виглядає наступним чином:

Воротарі: Олександр Білий, Михайло Будко.

Польові гравці: Ігор Турченко, Ярослав Рубан, Ігор Гурін, Тарас Міноцькій, Едуард Кравченко, Дмитро Тютюнник, Олександр Касай, Стеван Вуйовіч, Владислав Паровінчак, Ілля Близнюк.

Як бачимо, ростер на майбутній поєдинок у «Мотора» складається з молодих доморощених виконавців посилених чорногорським легіонером Стеваном Вуйовічем, який тільки оговтався від отриманої травми і гостро потребує ігрової практики.

Поєдинок в Скоп'є буде вже третім з початку сезону для «Мотора» і «Вардара», і першим домашнім для клубу з Північної Македонії. До цього команди два рази зустрічалися в Запоріжжі і поки за результатами особистих зустрічей зафіксована нічия - 1:1. Спочатку в рамках СЕХА-Ліги сьомого вересня «Мотор» обіграв «Вардар» з рахунком - 32:31, а вже двадцять дев'ятого вересня з такою ж мінімальною різницею зазнав домашнього фіаско в рамках Ліги чемпіонів - 30:31.

На даний момент гандболісти зі Скоп'є і Запоріжжя очолюють турнірну таблицю групи А СЕХА-Ліги набравши по п'ятнадцять очок після шести проведених поєдинків. Так, що майбутня гра визначить одноосібного лідера групи А, повна турнірна таблиця якої виглядає наступним чином:

1. «Мотор» (Україна) - 15 очок (6 ігор)

2. «Вардар» (Північна Македонія) - 15 (6)

3. «Татран» (Словаччина) - 12 (7)

4. «Войводіна» (Сербія) - 12 (7)

5. «Нексе» (Хорватія) - 6 (7)

6. Пекінський Спортивний Університет (Китай) - 0 (7)

Нагадаємо, що з групи в наступний раунд виходять всі команди, але перші два колективи безпосередньо потрапляють до чвертьфіналу турніру, тоді як клуби, які посядуть місця з третього по шосте будуть змагатись за це право в перехресному плей-офф з командами групи В.

Судячи з усього, тренерський штаб «Мотора» вирішив віддати гру з «Вардаром» на відкуп молодим гравцям, повністю зосередившись на підготовці до найближчого матчу Ліги чемпіонів, в якій кожне очко для запоріжців тепер на вагу золота. Звичайно, ігрова практика в офіційному поєдинку проти діючого переможця Ліги чемпіонів стане безцінним досвідом для молодих гандболістів запорізького клубу. Тільки ось на перемогу дублерів в матчі проти європейського топ-клубу розраховувати якось зовсім не доводиться.

Прогноз Sport.ua: перемога «Вардара»

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.