Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 14 листопада 2019, 14:29
10339
3

Воротар збірної Сербії: «Україна усіх здивувала»

Марко Дмітровіч - про матчі проти Люксембурга та України

| Оновлено 14 листопада 2019, 14:29
10339
3
Воротар збірної Сербії: «Україна усіх здивувала»
Twitter. Марко Дмітровіч

Воротар збірної Сербії Марко Дмітровіч поділився очікуваннями з приводу заключних матчів відбору на Євро-2020 проти Люксембургу та України (14 і 17 листопада відповідно):

«Думали, що все залежить тільки від нас, але тепер потрібно брати 6 очок в матчах проти Люксембургу та України. Також сподіваємося на осічку Португалії. Є ймовірність, що вони не обіграють Литву і Люксембург, але все ж у них найкраща команда.

До відбору знали, що претендувати на вихід на Євро-2020 будемо ми з Україною і Португалією. Велика поразка Україні стурбувала нас. Очікували, що хоча б не програємо, адже у нас була серія з 8 матчів.

Вважали Португалію головним фаворитом, але Україна усіх здивувала. Вони зіграли чудово, у них добре організована команда. Шевченко виконав велику роботу.

Україна заслужено лідирує в групі, перемігши в 6 матчах і раз зігравши внічию. Хочемо обіграти Україну заради себе, а не заради переривання їхньої серії. Якщо вони програють, для них це не буде означати так багато, як для нас, адже ми хочемо залишатися в боротьбі за вихід на Євро-2020 до останньої хвилини кваліфікації».

Оцініть матеріал
(52)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pl2012ua
Сербию нужно оставлять дома, меньше шизонутой ваты будет на Евро-2020.
pike1
Сербия тоже удивила, надеюсь эта тенденция прололжится)))
rugby1970
Хотелось бы, чтобы Сербия прыгнула выше головы и показала Шевченко, что некоторым "футболистам" - уже давно не место в сборной! Степаненко, Ярмоленко и Коноплянко - давно уже пора на покой!