Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 листопада 2019, 16:03
16009
17

Андрій ПЯТОВ: «У Динамо Родрігеш був шокований тим, що відбувається»

Воротар «Шахтаря» прокоментував матч УПЛ

| Оновлено 11 листопада 2019, 16:03
16009
17
Андрій ПЯТОВ: «У Динамо Родрігеш був шокований тим, що відбувається»
twitter.com/FCShakhtar

Воротар «Шахтаря» Андрій Пятов прокоментував перемогу над «Динамо» в матчі УПЛ, а також расистський скандал, який призвів до призупинки поєдинку.

«Всі трохи в шоці від події на трибунах. Вперше таке бачу. Ніколи не думав, що люди можуть так негарно поводитися. Це нікого не прикрашає. У підтрибунному приміщенні обговорювали з гравцями «Динамо» інцидент. У них в команді також є представники інших національностей. Я бачив, що Родрігеш теж був шокований, адже це і його, виходить, стосувалося».

«Арбітр сказав, що зупинить гру, якщо ще раз таке повториться. Що до матчу і переможного гола Кривцова, то ми пропустили подібний м'яч від Попова, а тепер, бачите, все повернулося. Хороша подача була, і у нас є хлопці, які здорово грають такі м'ячі».

«Цього разу забив Кривцов - значить, він молодець», - сказав Пятов.

Оцініть матеріал
(78)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
digsum
Почему это касалось Родригеша? Потому что он черный? Пятов расист
Odin
« ребята других национальностей»(с)
Андрюшка хорошо разобрался в вопросе)))
Віталій Яценко
Не було ніякого расизму. Роздули все з нічого. Були мати на адресу Дентіньо і Тайсона. Звичні мати без згадування кольору шкіри. Якщо людину послали, то абсолютно не через колір шкіри, а через поведінку на полі. А саме за 2 грубих фоли на Бущані і Шабанові.
zaza1986
Одни обезьяны "угукали" с трибун, а другая - взяла мяч и бросила им, вдобавок показала средний палец. Вот и все, вопрос исчерпан.
Денис Александров
да ладно, что он там понимал?
кстати, а другие негры кротов обиделись тоже?
если нет, то это не расизм))))))
Vipfishman2
А Пятка то расист ... решил почему то , что Родригес должен был крики фуфуфуфу воспринять в свой адрес ... требую общественного порицания такой позиции и громкого заявления руководства бамбасян !!!
igor-trener
дабы уйти с Шахтера будит версия о преследовании парочки в оранжевых шортиках
Александр Шевченко
Всему сахтеру сейчас плохо. Они ща все плачут, так говорят копанские ресурсы, не это правда, копанские ресурсы говорят, что Тайсон, Дентиньо,Тете и прочие там в угнетенном состоянии.
SEMIRAMID
Пятов прекращаЙ!
Ты уже вошёл в историю с раздачей автографов сепаратистам на границе с ДНР и с симуляцией в Загребе, на которую повёлся судья матча!
А ещё я освежу твою память: был такой у ШЛАКА вратарь Рыбка, который показал палец болельщикам Динамо в игре. Видимо уровень умственного развития игроков заключён в среднем пальце! Ну и в допинге футболисты Шахтёра впереди планеты всей (Рыбка, Срна, Фред)!