Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 листопада 2019, 19:53
1892
2

В'ячеслав ШЕВЧУК: «Буде українське дербі. І цим все сказано»

Українське дербі відбудеться 10 листопада

| Оновлено 09 листопада 2019, 19:53
1892
2
В'ячеслав ШЕВЧУК: «Буде українське дербі. І цим все сказано»
Матч «Шахтар» - «Динамо» відбудеться в неділю 10 листопада на ОСК «Металіст» у Харкові. Початок гри о 17.00. В'ячеслав Шевчук поділився зі sport.ua очікуваннями від гри.
 
- На тижні і «Шахтар», і «Динамо» провели досить важкі матчі в єврокубках. Чи вистачить їм тепер сил на особисту зустріч в чемпіонаті?
 
- У неділю буде українське дербі. І цим все сказано. І «Динамо», і «Шахтар» провели дуже складні поєдинки. Провели на хорошому рівні. Хоч і не виграли, але показали хорошу гру, як одні, так і інші. «Шахтар» і «Динамо» зараз знаходяться в хороших кондиціях, гарному тонусі. Я думаю, досить сил буде у команд, хоча у «Динамо» на день менше для відновлення. Але я впевнений, що хлопці покажуть хороший матч і продемонструють хорошу гру.
 
- Кадрова ситуація в «Динамо» трохи покращилася, повернулися Буяльський і Шепелєв, а у «Шахтаря» стала гірше - під питанням Коноплянка, Соломон і Степаненко. Чи може це вплинути на баланс сил в матчі?
 
- Потрібно розуміти, що футбол така гра, в якій потрібно користуватися моментами. Що відбувається в «Динамо». Попов себе дуже добре зараз проявляє. Він молодий хлопець, але добре проявляє себе саме стабільною грою. І плюс Шабанов. Це дуже хороша зв'язка. У «Динамо» вибули Бурда і Кадар, але їх відмінно замінили Попов і Шабанов, які показують дуже хороший рівень. Те ж саме стосується і «Шахтаря». Замість Степаненко з Загребом вийшов Маркос Антоніо, вийшов Тете - обидва молоді хлопці і вони допомогли «Шахтарю» здобути цю важливу нічию. Тому кожен гравець повинен бути готовий щодня вийти і проявити себе. Він повинен битися за своє місце. Гравець може скористатися моментом і за рахунок цього побудувати собі кар'єру.
 
- Кубкова перемога «Динамо» в моральному плані більше дала впевненості киянам, що вони можуть грати і обігрувати «Шахтар» або ж навпаки - більше зарядила гірників спрагою реваншу?
 
- «Шахтар» цей матч провів не кращим чином, не дуже добре він був підготовлений. «Динамо» навпаки показало, напевно, свою кращу гру в цьому сезоні і ця гра дала дуже велику психологічну впевненість. Ми це бачимо зараз і в чемпіонаті, і в Лізі Європи. З «Копенгагеном» на виїзді вони провели хороший матч, набагато краще, ніж домашній.
 
- За «Динамо» йде щільна група переслідувачів з «Десни», «Зорі» і «Олександрії». Якщо кияни програють у неділю, то чи можуть вони залишитися навіть без срібних медалей?
 
- Все може бути. Це дуже важлива гра для «Динамо», щоб скоротити відставання від «Шахтаря». Якщо програють матч, то звичайно буде складно. Ми бачимо, що «Олександрія» показує дуже хороший рівень гри в Лізі Європи і в чемпіонаті. «Десна» дуже амбітна, і «Зоря» дуже добре укомплектована команда, яка показує хороший футбол. Тому я думаю, що за друге-третє місце буде дуже серйозна боротьба.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Provodauskas
Ну если дерби - исключительно по месту базирования команд, то ладно. Соседи, как-никак.
nicksaf
Это уже не интересно. 2 из трёх ШД уже потерял. Сезон просран. В ЛЧ тоже ничго нет.