Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBC
| Оновлено 10 листопада 2019, 02:52
7332
0

Девін Хейні – Альфредо Сантьяго. Прогноз і анонс на бій

Американець буде захищати пояс чемпіона WBC на розігріві у відеоблогерів

| Оновлено 10 листопада 2019, 02:52
7332
0
Девін Хейні – Альфредо Сантьяго. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene
В ніч з 9 на 10 листопада на арені Staples Center в Лос-Анджелесі відбудеться цікавий вечір боксу. В одному з боїв Девін Хейні (23–0, 15 KO) буде захищати свій пояс WBC в легкій вазі проти Альфредо Сантьяго (12–0, 4 KO) з Домініканської Республіки.
 
Це буде перший захист для представника США. Франчайзинговим чемпіоном WBC в цій вазі є Василь Ломаченко, і Хейні розглядається кандидатом, щоб стати одним з наступних суперників українця.
 
Девін Хейні був названий повноправним чемпіоном на недавньому конгресі WBC в мексиканському Канкуні, після того як відмінно виступив проти Заура Абдуллаєва у вересні в Нью-Йорку. Хейні здолав непереможеного до того часу росіянина всього лише за 4 раунди і завоював тоді тимчасовий пояс WBC. А пізніше був був підвищений в статусі до регулярного.
 
Таким чином, 20-річний Хейні став наймолодшим чемпіоном світу в історії легкої ваги. Серед його переваг можна назвати вибухову швидкість і атакуючу міць. У його активі вже 23 перемоги, в тому числі 15 дострокових. За два останні роки, окрім Абдуллаєва, Хейні завдав поразки ще чотирьом боксерам, в числі яких Мейсон Менард, Хуан Карлос Бургос, Ксолісані Ндонгені, Антоніо Моран.
 

До речі, спочатку на листопад в суперники Хейні був обраний російський боксер Петро Петров, колишній дворазовий претендент на титул чемпіона світу. Але після підвищення статусу Девіна до рангу регулярного чемпіона Петров був замінений на Сантьяго.
 
24-річний легковаговик Альфредо Сантьяго з Домініканської Республіки також не має поразок на профі-рингу, у нього 12 перемог, правда, всього лише 4 з них він завершив нокаутом. Не маючи серйозної атакуючої міці, Сантьяго відрізняється високим зростом (180 см проти 173 см у суперника), але в техніці явно поступається чемпіону.
 
Всі бої домініканець провів в Пуерто-Ріко, де і тренується. Серед його опонентів серйозних імен не було. 12-раундовий бій у суботу стане для нього першим таким досвідом такої довгої дистанції. Всі експерти дружно вважають, що Сантьяго не має жодних шансів скласти серйозну конкуренцію Хейні.
 
Цитати перед боєм
 
Девін Хейні: «Я дуже серйозно налаштований на цей бій. Мені здається, що вболівальники боксу не визнають мене в якості чемпіона світу за версією WBC. Тому в суботу я вийду на ринг і все їм доведу.
 
Я влаштую приголомшливий виступ. Якщо Сантьяго здатний витримати шторм, то фанати боксу побачать, з чого зроблений Девін Хейні. Якщо ні, то бій завершиться дуже швидко. Дивіться вечір боксу в суботу. Я доведу, що є одним з кращих боксерів в світі».
 
Церемонія зважування
 
Девін Хейні показав на вагах 135 фунтів (61.2 кг), Альфредо Сантьяго також зробив потрібну вагу 135 фунтів (61.2 кг).
 


Прогноз на бій – дострокова перемога Девіна Хейні, який числиться фаворитом з найменшим можливим коефіцієнтом 1.01.

Доречі, в головній події івенту відбудеться бій профі-дебютантів. Несподівано! Це матч-реванш відомих (але не у нас) ютуб-блогерів KSI і Логана Пола. У серпні 2018 року вони провели боксерську дуель за аматорським правилами, в шоломах, і поєдинок завершився внічию. Тепер же відеоблогери з'ясують найсильнішого без шоломів, за профі-правилами. А чемпіон світу Хейні буде у них на розігріві!

Крім того, британець Біллі Джо Сондерс (28–0, 13 KO) захищатиме титул чемпіона світу за версією WBO у другій середній вазі проти аргентинця Марсело Косереса (28–0–1, 15 KO).

Файткард вечора боксу в Лос-Анджелесі:
 
KSI – Логан Пол
Біллі Джо Сондерс – Марсело Косерес
Девін Хейні – Альфредо Сантьяго
Ронні Ріос – Уго Берріо
Дієго Пачеко – Аарон Каспер
Джошуа Брюкнер – Тайлер Сміт
Решат Маті – Коді Петерсон
Нікіта Абабій – Джонатан Батіста
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.