Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:21
2193
0

Олександр Волков - Грег Харді. Прогноз і анонс на бій

Со-головний бій турніру UFC Fight Night 163 в Москві

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:21
2193
0
Олександр Волков - Грег Харді. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc

Найближчої суботи UFC проведе свій другий московський турнір. У столиці РФ на «ЦСКА Арені» пройде UFC Fight Night 163 (інша назва UFC on ESPN+ 21). Незважаючи на численні обіцянки керівництва промоушену зробити наймасивніший російський кард UFC, цей турнір обійдеться без приїжджих великих зірок. Орієнтовно со-головний бій розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Колишній чемпіон Bellator Волков повинен був битися тут з екс-чемпіоном UFC в хевівейті Джуніором дос Сантосом в 5-раундовому головному бою карду, але бразилець підхопив інфекцію, і його замінив менш котируваний Грег Харді. І Волков стає вже со-хедлайнером вечору.

Волков повернеться після прикрої для нього поразки, яка коштувала йому тайтл-шота. 13 місяців тому «Драго» доводив справу до перемоги за очками над Дерріком Льюїсом, але на останніх секундах напропускав панчів і був фінішований. Реабілітуватися за невдачу Олександру випала можливість на квітневому турнірі в Санкт-Петербурзі у бою проти самого Алістара Оверіма, але російський гігант знявся з карду з нерозкритих причин.

Для Харді це буде вже п'ятий поєдинок в UFC з моменту його дебюту в октагоні у лютому 2019 року. Колишній футболіст NFL почав свій шлях в промоушені з програшу дискваліфікацією за удар коліном «заземленого» Аллена Краудера. Потім Грегом були швидко фінішовані ударами Дмитро Смоляков і Хуан Адамс, а всього три тижні тому на UFC on ESPN 6 він виграв за очками у Бена Сосолі, але, оскільки Харді вчинив помилку, скориставшись інгалятором в перерві між раундами, результат зустрічі згодом був змінений - бій визнали таким, що не відбувся.

Прогноз на бій

Незважаючи на постійний прогрес Харді, різниця в досвіді і навичках тут незрівнянна. Якщо росіянин переживе ранній шторм, і бій продовжиться довше за один раунд, то погане кардіо Харді зробить його легкою мішенню для Волкова, який до того ж відмінно вміє користуватися своєю постійною перевагою над суперниками в зрості.

Перемога Волкова нокаутом в 2-му раунді

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 24
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 172
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.