Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2364
0

Ярослав ДЕДА: «В Азербайджані пропонували змінити громадянство»

Гравець встиг спробувати свої сили в зарубіжному чемпіонаті

Ярослав ДЕДА: «В Азербайджані пропонували змінити громадянство»
fckarpaty.com

20-річний форвард Ярослав Деда не так давно відновився після важкої травми і вже виступає за «Карпати» в УПЛ, проте раніше гравець встиг спробувати себе в азербайджанському «Карабаху».

«Ця поїздка дала мені дуже багато. Як тільки я почув про варіант з «Карабахом», то не замислювався ні на хвилину - виникла перспектива пограти в Лізі чемпіонів. Менталітет в Азербайджані різниться з нашим, хоча спочатку не відчував проблем - ми були в команді разом з братом. Коли Мирослав поїхав, то за два місяці я адаптувався і відчував себе як вдома».

«Мені дійсно пропонували змінити громадянство - в листопаді 2017 року. Я поїхав додому, порадився з батьками і відповів, що не погоджуся на цю пропозицію. Я - українець, і хочу грати тільки за збірну України».

«Юнацька ЛЧ? Так склалося, що я забив три голи в чотирьох матчах цього турніру. Нам пощастило з суперниками: «Рома», «Атлетіко» і «Челсі». Розуміли, що буде цікаво і нелегко. Втім «Карабаху» навіть вдалося здобути три очки в Іспанії. Ми перемогли «Атлетіко» 1:0, а я забив єдиний гол. Це був класний досвід і відмінний період», - розповів Деда.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.