Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
|
2281
3

Тренер Динамо U-19: «Чекаємо уболівальників на матчі Юнацької Ліги УЄФА»

Юрій Костюк сподівається на допомогу уболівальників

Тренер Динамо U-19: «Чекаємо уболівальників на матчі Юнацької Ліги УЄФА»
fcdynamo.kiev.ua

«Динамо» U-19 продовжує участь в Юнацької Лізі УЄФА, а в середу кияни на своєму полі зіграють перший матч 2-го раунду турніру проти грецького ПАОКа.

Наставник Юрій Костюк сподівається на підтримку фанів. Поєдинок пройде в Києві на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського і розпочнеться о 17.00.

- До нас уже додалися футболісти молодіжної команди, які проводили матч з ФК «Львів», так що тренуємося разом. У всіх гарний настрій, мікроклімат в команді чудовий. Хлопці розуміють всю покладену на них відповідальність і те, наскільки важлива ця гра. Від них залежить, пройдемо ми далі чи ні.

- Розбирали чи вже суперника в юнацькій Лізі УЄФА? Яка ваша думка про грецький ПАОК?
- Так. Говорили про цю команду і сьогодні, і завтра будемо робити це ще раз під час теоретичного заняття, обговоримо, як будемо грати проти них, а також, хто вийде на поле. Ще буде тактичне заняття, під час якого змоделюємо різні ситуації на полі. Виберемо план на гру, а результат буде залежати від того, як ми його зможемо дотриматися і витримати, спрацює він чи ні.

Дуже чекаємо глядачів на трибунах, сподіваємося, вони нас підтримають і стануть 12-м гравцем. Ті матчі, які ми проводимо на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського перед своїми вболівальниками, завжди особливі, оскільки для хлопців це додаткова і відчутна мотивація.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitaliy Fedorchuk
Вообще он Игорь...
rugby1970
Надеюсь, тренер просто глупо шутит: тут на взрослое "Динамо" ходить - себя не уважать, а он про каких-то мажоров-недорослей? Если не ошибаюсь, в "школе" клуба даже сынулько барыги Порошенко занималось? О чем тогда речь...