Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 листопада 2019, 18:36
10731
16

ВІДЕО. Сидорчук отримав вилучення і не зіграє проти Шахтаря

Півзахисник залишив киян у меншості на 35 хвилині матчу зі «Львовом»

| Оновлено 03 листопада 2019, 18:36
10731
16
ВІДЕО. Сидорчук отримав вилучення і не зіграє проти Шахтаря
Динамоманія. Сергій Сидорчук
У матчі 13-го туру української Прем'єр-ліги «Динамо» – «Львів» (2:0 після першого тайму) півзахисник київського клубу Сергій Сидорчук отримав вилучення.
 
На 16 хвилині зустрічі 28-річний хавбек отримав першу жовту картку, а через 19 хвилин заробив другий «гірчичник», який перетворився в червону картку.
 
Відзначимо, що в 14-му турі Сидорчук не зможе зіграти проти донецького «Шахтаря» 10 листопада.
 
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
slavarost
Сидор мог бы и поаккуратнее сыграть. Это то же, что и Стёпа - такова судьба опорников. Сказать, что карточка ни за что - неправда
seregka1991
Футболист 0. Наблюдайте за его действиЯми весь матч, и поймете. Имитатор борьбы и бревно*
kvlad200760
Ну прямо "плач Ярославни" у дніща!!!! А от якщо взяти другу жовту Степаненка і другу жовту Сидорчука,як то кажуть знайдіть дві відмінності.Але зараз же мені напишуть що у Степи друга законна а у Сидора ні. І ніхто навіть не хоче замислитись що гравець вже має картку і має вже грати обережніше.А бачив гравця чи ні,навмисне це вийшло чи ні -то вже нікого не має хвилювати .В ідеалі гравець з попередженням взагалі не має порушувати правила з точки зору арбітра,принаймі ці порушення не мають бути агресивними.
vitaha33
Не попав по м'ячу, не бачивши суперника, це ненавмисна гра, але скоріш за все картка справедлива. За першу жовту не скажу бо не бачив...
stopor2016
Зная эту Обдуллу , Сергей должен был думать головой. Но оная - отсутствовала.
SEMIRAMID
С удалением Сидорчука у ШЛАКА появилась надежда на положительный результат в ближайшей игре с Динамо! Дурні думкою багатіють!
Vbolivalnyk-Peter
Мене дивують люди, які мінусують тих хто каже, що жовтої там немає. Я розумію, що переважно ви вболівальники шахтаря і у вас ваша ненависть до Динамо затьмарює здоровий глузд. Подивіться реально на ситуацію. Сидорчука навіть і близько не бачив гравця Львова. Сергій чітко грав у м'яч тоді в останній момент гравець ФК Львів вставив ногу. Порушення з боку Сидора? Напевно таки так! Але жовта - напевно ні.
Odinokij
Менты плачут,а петушки куткудачут.Свинарчук это отстой ДК и по игре его в каждом матчте в первом тайме удалять треба--ученик Гармаша.Один судья отважился,по совокупности всех первых таймов.Голову ему надо лечить.До травмы начинал хорошо,а после травмы-это 0 и в голове ненормально
Юрій Ганусяк
кроти послаблюють динамо перед особистою зустріччю. друга картка ліва, гравець львова перебував позаду сидорчука і той не міг його бачити, але після кубкової гри де не дали пеналь, не видалили на 10 хв. степаненко та дали пряму червону шепелеву нічого дивного. поки буде ахметов корупція в футболі та економіці не зникне.
Brian
Когда это дерево уже ликвидируют из состава Динамо в чемпионат Казахстана? Для Динамо он пустое место.
serg
Самоликвидировался. Наверняка, чтобы с Шахтером не играть. Испужался
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
sv_2000
Левое удаление.... Обыкновенная борьба, Сидорчук играл в мяч, соперника не видет, тот появился внезапно из ларца)) Обыкновенный фол, нет там желтой, тем более второй