Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 02 листопада 2019, 13:00
1337
0

Севілья – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Центральний матч 12-го туру Прімери

| Оновлено 02 листопада 2019, 13:00
1337
0
Севілья – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
ФК Атлетіко Мадрид
У суботу, 2-го листопада, відбудеться центральний поєдинок 12-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому «Севілья» на домашньому стадіоні «Рамон Санчес Пісхуан» прийме мадридський «Атлетіко».
 
За 11 турів іспанської Прімери «Севілья» заробила 20 очок і посідає п'яте місце в таблиці, відстаючи від першої позиції на 2 пункти. У груповому раунді Ліги Європи севільці після трьох турів впевнено лідирують, набравши максимальних дев'ять очок. Причому в цьому єврокубковому сезоні команда Хулена Лопетегі ще не пропускала, зате забила у ворота «Карабаху», «Дюделанжа» і АПОЕЛа сумарно сім голів.
 
Останні матчі «Севільї» в чемпіонаті принесли чотири очки. Спочатку севільці вдома взяли верх над «Хетафе» (2:0), а в 11 турі Прімери на «Местальї» гості розійшлися миром з «Валенсією» (1:1).
 
Що стосується мадридського «Атлетіко», то у «матрацників», як і у найближчого опонента, в активі є 20 очок. Завдяки другорядними показниками, столичний клуб зайняв 4 місце в турнірній таблиці. Останнім часом «матрацники» дуже часто втрачають очки в чемпіонаті. Після перемоги над російським «Локомотивом» (2:0) у єврокубках, підопічні Дієго Сімеоне двічі зіграли внічию в Прімері.
 
У 8 турі «Атлетіко» не зміг вразити ворота «Вальядоліда» (0:0), а в наступному матчі Ла Ліги «індіанці» розійшлися миром з «Валенсією» (1:1). Потім мадридська команда здолала «Байєр» в Лізі чемпіонів (1:0), а через кілька днів на «Ванда Метрополітано» господарі розібралися з «Атлетиком» (2:0). Але 29 жовтня «Атлетіко» не виявив сильнішого в матчі з «Алавесом» (1:1).
 
На перемогу «Севільї» в поєдинку 12 туру Прімери букмекери дають коефіцієнт 2,392, на нічию - 3,32, а на перемогу «Атлетіко» - 3,3.
 
Орієнтовні склади:
 
«Севілья»: Вацлік – Ескудеро, Кунде, Карлос, Навас, Йордан, Фернандо, Банега, Олівер, Ернандес, Окампос.
 
«Атлетіко»: Облак – Лоді, Ермосо, Феліпе, Тріпп'єр, Лемар, Партей, Ньїгес, Коке, Мората, Корреа.
2 листопада, субота
«Севілья» – «Атлетіко»
Севілья. Стадіон «Рамон Санчес Пісхуан». 19:30
ТВ-трансляція на каналі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 1:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.