Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Келвін Гастелум - Даррен Тілл. Прогноз і анонс на бій

Со-головний бій турніру UFC 244, який в ніч проти неділі пройде в Нью-Йорку

Келвін Гастелум - Даррен Тілл. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc. Келвін Гастелум

Після дозволу проводити бої з ММА в Нью-Йорку UFC традиційно для себе з 2016 року проводить в першій половині листопада великі турніри на легендарній арені «Madison Square Garden». У ніч проти найближчої неділі за центральноєвропейським часом там стартує UFC 244, який стане ювілейним 500-м турніром в історії UFC. Орієнтовний початок бою - 04:00 за київським часом.

У ко-мейн івенті Тілл піднімається в середню вагу, і суперника для камбека в мідлвейт він вибрав украй серйозного - Гастелума.

Гастелам повертається після своєї епічної 25-хвилинної війни проти Ісраеля Адесаньї за тимчасовий титул. На початку бою Гастелум створив для зірки кікбоксингу найбільші проблеми, з якими той коли-небудь стикався в ММА. Проте «функціоналка» була на боці Адесаньї, тому він справедливо отримав перемогу на картках трьох суддів. Титульний шанс Келвін заслужив, послідовно вигравши у Майкла Біспинга і Роналдо Соузи.

Тілл спробує закрити серію з двох поразок. Після того, як його - непереможеного бійця - задушив на той момент чемпіон у велтервейті Тайрон Вудлі, британець зустрівся з Масвідалем, і той відправив його до нокауту. Тілл зазнавав великих труднощів зі згонкою ваги, і після невдач вирішив, що в середньому дивізіоні він почуватиме себе набагато краще.

Прогноз на бій

Гастелам програє в габаритах, але у нього немає проблем з тим, щоб зближуватися з більш високими візаві і кидати в них свої бомби. У Келвіна швидші руки, він набагато кращий борець, і грепплінг може стати для нього планом В, якщо в стійці щось піде не так. У Тілла також є усі інструменти для перемоги: потужність, пресинг і розмах кінцівок. Але припустимо, що гранітне підборіддя Гастелама витримає усі атаки ліверпульця, і уродженець сонячної Каліфорнії в один прекрасний для нього момент зрубає Тілла.

Перемога Гастелума нокаутом у 2-му раунді

Основний кард

Хорхе Масвідаль – Нейт Діас

Келвін Гастелум – Даррен Тілл

Стівен Томпсон – Вісенте Луке

Деррік Льюїс – Благой Іванов

Кевін Лі – Грегор Гіллеспі

Попередній кард

Корі Андерсон – Джоні Вокер

Шейн Бургос – Макван Амірхані

Бред Таварес – Едмен Шахбазян

Андрій Орловський – Жаїрзіньо Розенструйк

Ранній попередній кард

Кетлін Чукагян – Дженніфер Майя

Лайман Гуд – Ченс Ренкаунтер

Хуліо Арсе – Хаким Даводу

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.