Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 27 лютого 2020, 10:47
3401
2

Тренер Альянса: «У Кубку України чекаємо в гості Динамо або інший клуб УПЛ»

Команда добилася історичного для себе досягнення

| Оновлено 27 лютого 2020, 10:47
3401
2
Тренер Альянса: «У Кубку України чекаємо в гості Динамо або інший клуб УПЛ»
ffu.ua

Клуб другої ліги «Альянс» з Липової Долини (Сумська область) в 1/8 фіналу Кубка України обіграв «Гірник-Спорт» 5:3 і пробився до чвертьфіналу турніру.

Наставник Юрій Ярошенко чекає в 1/4 фіналу суперника з УПЛ.

— До цього історичного, без перебільшення, протистояння з «Гірником-Спортом», де визначався володар перепустки до чвертьфіналу, ми підійшли з кадровими втратами, — сказав головний тренер «Альянсу» Юрій Ярошенко, коментуючи офіційному сайту УАФ перебіг подій в останньому поєдинку. — Проте це тільки згуртувало хлопців, які не тільки відсвяткували вікторію, а й зробили це ефектно. І це незважаючи на те, що «Гірник-Спорт» очолює кваліфікований керманич, а кістяк команди складають досвідчені виконавці.

До речі, перед початком сезону клубне керівництво поставило перед нами завдання пробитися в кубковому турнірі до 1/8 фіналу. Як бачите, ми вже взяли цю висоту й крокуємо далі. Звичайно, футболістам «Альянсу» стало в пригоді те, що вони всі свої матчі проводили в Сумах, де їм була забезпечена потужна підтримка уболівальників.

І, переконаний, фани заслужили, аби наступної весни до них на кубковий поєдинок приїхали київські динамівці чи якийсь інший клуб Прем’єр-ліги. Цей матч став би великою подією для мешканців усієї області! Утім, не буду загадувати, можливо, жереб вибере нам у суперники менш іменитого візаві. Тоді наші шанси пройти далі помітно зростуть.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vit18
Бажання здорової людини
Сергій Поліщук
Да он провидец! Неужели, выпадет “Динамо” или другой клуб!!!